Kita Punya Public Toilet Mmg Menyedihkan

Hehe yang neh aku x deny lah
Mmg sedih la kan. Kalau yg bersih pun yg berbayar la kot
Cuma aku nak puji tandas kat r n r plus highway la
Mmg bersih. Siap ada kipas lagi dalam tandas plus tuh
Tandas dia pun besar. Mcm2 ada. Pokok2 pun banyak dalam tuh
Best je kalau nak melabur kat r n r plus kan
Public toilet kat tengah2 town, yg free, hehe ntah lah…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Kita Punya Public Toilet Mmg Menyedihkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.