Kita Punya Public Toilet Mmg Menyedihkan

Hehe yang neh aku x deny lah
Mmg sedih la kan. Kalau yg bersih pun yg berbayar la kot
Cuma aku nak puji tandas kat r n r plus highway la
Mmg bersih. Siap ada kipas lagi dalam tandas plus tuh
Tandas dia pun besar. Mcm2 ada. Pokok2 pun banyak dalam tuh
Best je kalau nak melabur kat r n r plus kan
Public toilet kat tengah2 town, yg free, hehe ntah lah…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Kita Punya Public Toilet Mmg Menyedihkan

  1. betul2!

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : hehe tuh la kan. semua pengotor la pengguna tandas tuh. benci aku. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. setuju. terfikir kenapa susah sangat nak ambil pasal tandas!?

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : patutnya masing2 jagalah kebersihan kan. susah sangat ke eh ? hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. Seri Negeri punya tandas ok je bro…
    Sebab dijadikan sebagai tandas angkat…
    Siap ada bunga2an dan wangian..
    datanglah…. tu pun kalau ko sempat singgah la kan…
    ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    zool ; seri negeri mmglah ok. kalau tak ok, memang teruk la kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. kadang2 yang berbayar pun kotor, tak tahu lah why, cthnya tandas kat singapura, kerajaan dia org siap adakan kempen tandas bersih dan ada anugerah sekali.

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : yang berbayar mahal kat klcc cun plak tandas dia. tapi rm2 la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. Kekadang hentian kat plaza tol..
    ade yang cantik.. siap landskap bebagai..
    tandas pon tadek baunye… rase macam nak tidok.
    ahahahha~

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : hehe plus mmg cun la tandas dia siap ada kipas lagi dalam tandas. sejuk woooo ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. sekarang ni dah ada improvement la…xde la teruk sgt mcm dulu…

    Reply

    KNizam Reply:

    sitir : adala improvement sket kan. cuma berbayar mahal la ada yg sampai rm2 hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. yg berbayar pn x semua bersih.. cth kt stesen bas. kalo kat shopping complex rasanya okay. sbb ada org cuci. kat stesen petronas pn ok.. kat R&R mmg cantik la. jarang jumpa kotor..

    Reply

    KNizam Reply:

    ixora : hehe stesen bas mmg tak pernah yang bersih. benci aku. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. ko pernah try tak toilet dbkl yg bersepah ade kt kl ni?
    yg kena bayar 50sen tuh,all automatic toilet.

    nmpak mcm best siot toilet tu

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : yang tuh mmg bersih sebab ada orang jaga selalu. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. Memang berbayar dan pihak yang menyelenggara tandas kena bersihkan tandas jagaan mereka. Tapi mentaliti masyarakat kita masih ramai yang di tahap negara kelas ketiga. Najis terapung tak dipam / jirus. Bau hancing tak berbasuh / siram… betul tak? Dah guna, sendiri mau ingat !!

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : hehe tandas kat stesen bas la paling horror. benci aku. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. mmg tandas tu ade jage..tp jangan lah sampai ‘ikan keli’ yg mcm2 saiz tu pun makcik cleaner nak jiruskan…hahhahaha!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    encikbeliau : hehe tuh la kan. sendiri mau basuh and tarik la kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.