Kita Layan Kartun LAT Kejap La OK… Hehe :)

hehe aku rasa surelah ramai peminat kartun lat kat sini kan

aku rasa aku ada semua koleksi kartun lat

bersepah2 dalam rumah aku. ada kat depan la

kat bilik atas la. hehe anyway mmg enjoy la baca kartun lat kan

memang mengimbau kenangan lama especially kat kampung

aku paling suka kampung boy lah !

ni aku letak sket la kartun lat untuk tatapan korang ok. hehe ๐Ÿ™‚

lukis macam lat pun boleh dapat 8 dalam MCE.

giler ah kalau aku lagilah ntah2 9 kot. hehe ๐Ÿ™‚

power melukis tu beb dapat 8 ok

neh masa lat tanya member chinese dia kenapa la kena susah belajar add maths

hehe cool giler lepak2 atas rumput kat anderson school ipoh

sambil2 buat homework. mcm kat overseas dowh !

tahu ke apa ke rupanya radiogram ?

hehe ala2 macam pemain piring hitam la. kot. hehe ๐Ÿ™‚

best kan makan2 satu family atas tikar mengkuang mcm tuh

mesti berselera makan ramai2 hehe ๐Ÿ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 responses to “Kita Layan Kartun LAT Kejap La OK… Hehe :)

  1. tahu takpa, aku juga meminati katun lat dalam kampung boy. suka tgk kat tv. hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    mohdisa : hehe best giler kan kartun2 lat. memang mengimbau nostalgia lamalah. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. gaya kartun datuk lat nie memang unik….sempoi…

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : mmg best giler kan. aku rasa aku ada semua collection dia neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. tgk banyak kali kartun ni kt astro mmg best
    x bosan

    Reply

    KNizam Reply:

    khairil : aku suka layan buku2 dato lat je. hehe cool kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. “MAT SOM BIN MAT TOP! RUMAH TEPI LOMBONG TU. INGAT TAK??”

    ehehehhe lawak. Dia ada keluarkan compilation baru ni. ‘The early series’ kalau tak silap. I got signed copy. Heheh saja nak berlagak kan.

    Reply

    KNizam Reply:

    rotidua : hehe ko siap hafal lagi dialogue dia eh. cool giler. nanti aku nak beli la latest book tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. Kartun lat memang best. Sempoi tapi ada maksud yang mendalam..

    Reply

    KNizam Reply:

    saffa : hehe memang best giler kan. boleh gelak2 sorang kalau baca tau. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. betul tu, katun simple. tak payah nak wat aksi bebanyak. aku respect dengan lat. boleh bawa katun dia ke peringkat yg lebih tinggi.

    Reply

    KNizam Reply:

    mohdisa : hehe kartun simple je tapi maksud sungguh mendalam kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. best jugak kartun lat ni,memang best pasal kartun ni sempoi je..enjoyla

    Reply

  8. best giler kartun ni ,layan je…..

    Reply

    KNizam Reply:

    tihah : yep best giler kartun lat kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. ya kan best kan…

    Reply

    KNizam Reply:

    adli : hehehehe best wooooo hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge