Kita Layan Kartun LAT Kejap La OK… Hehe :)

hehe aku rasa surelah ramai peminat kartun lat kat sini kan

aku rasa aku ada semua koleksi kartun lat

bersepah2 dalam rumah aku. ada kat depan la

kat bilik atas la. hehe anyway mmg enjoy la baca kartun lat kan

memang mengimbau kenangan lama especially kat kampung

aku paling suka kampung boy lah !

ni aku letak sket la kartun lat untuk tatapan korang ok. hehe 🙂

lukis macam lat pun boleh dapat 8 dalam MCE.

giler ah kalau aku lagilah ntah2 9 kot. hehe 🙂

power melukis tu beb dapat 8 ok

neh masa lat tanya member chinese dia kenapa la kena susah belajar add maths

hehe cool giler lepak2 atas rumput kat anderson school ipoh

sambil2 buat homework. mcm kat overseas dowh !

tahu ke apa ke rupanya radiogram ?

hehe ala2 macam pemain piring hitam la. kot. hehe 🙂

best kan makan2 satu family atas tikar mengkuang mcm tuh

mesti berselera makan ramai2 hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 responses to “Kita Layan Kartun LAT Kejap La OK… Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.