“Kinabalu Blog – Beyond Borneo’s Majestic Mountain” – Siapa Sini Dah Mendaki Gunung Kinabalu ?

tadi ter bloghopped ke kinabalu blog

memang menarik !

terasa cam naik mendaki gunung kibabalu plak la. haha

siapa sini dah daki gunung kinabalu ?

sila bagi link kepada posting anda supaya saya boleh belajar drpd anda. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to ““Kinabalu Blog – Beyond Borneo’s Majestic Mountain” – Siapa Sini Dah Mendaki Gunung Kinabalu ?

  1. The whole class of 9903 went up there in 2003 ( I was form 4 back then) and was fully sponsored by Government of Perak.

    Fuqaha’s last blog post..Wait, Last Month was my Birthday?

    Reply

  2. fuq : whole batch ? perghhh ramai tuh. muat ke summit tu eh ? hehe ?

    Reply

  3. dah pi tahun 2006, anjuran belia & sukan johor, tapi tak dapat naik atas ada masalan teknikal. sayang sekali beb.

    Reply

  4. Ehh.. eh… silap2.. one class from class of 9903 pegi.. hahaha.. sorrik2..

    Fuqaha’s last blog post..Wait, Last Month was my Birthday?

    Reply

  5. noni : perghhhhh ada gambar or blog pasal kinabalu trip ke ek?

    fuq : hehehe mati2 aku hengat whole batch pegi naik atas tuh. pengsan la porter2 tuh semua. haha 🙂

    Reply

  6. hmmm my officemate ada la pst entry bout her trip.. u can search thru her blog if want, http://www.diyanazman.com

    wah wah wah nak gi majat ke bro? 🙂

    kawaii_desu’s last blog post..was away for treatment but came back wounded…

    Reply

  7. This is one awesome mountain unfortunately I haven’t had the privilege and opportunity to conquer it yet. I have said that I want to hike it but it never happened. I must really do it within this year…

    narrowband’s last blog post..Bali, Indonesia (Part 1)

    Reply

  8. narrowband : tu la pasal kan. aku pun terasa nak pegi la camni. hehe

    Reply

  9. kami dari group jejak rimba istana budaya telah berjaya menawan puncak kinabalu pd bulan 2 2009

    Reply

    KNizam Reply:

    azhari : wahhhhh tahniah ya 🙂

    Reply

  10. kami dari jejak rimba istana budaya baru sahaja menawan puncak-puncak trans titiwangsa yg dikenali sebagai V2.track disana terlalu mencabar untuk pendaki-pendaki.

    Reply

    KNizam Reply:

    azhari : wahhhhhh tahniah ya 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge