Khanpur Dam Yang Mengering Pada Musim Panas 2010

Live Update: 12 Jul ’10, 11.35am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

inilah dia khanpur dam di wilayah khyber pakhtunkhwa
saya pernah ke sini pada musim winter dahulu
airnya masih ditakuk sama, malah parasnya makin teruk
sumber air amat terhad di sini, winter mahupun summer
kalau ada peluang ingin juga menaiki boat di sini nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Khanpur Dam Yang Mengering Pada Musim Panas 2010

  1. Nampak panas sampai menggigit kulit ni.Di sini paling panas 31’C sahaja.

    Reply

    KNizam Reply:

    blogresipi : sini dah masuk 45’c dah bulan lepas hehe 🙂

    Reply

  2. cantiknya gambar tu bro..

    Reply

    KNizam Reply:

    mus : hehe thanks pakai iPhone je tuh hehe 🙂

    Reply

  3. cantik pemandagan,.. tapi air nya kering kan?

    Reply

    KNizam Reply:

    xaturen : tengah kering ya amat sebab now tengah summer ni sebenarnya tau hehe 🙂

    Reply

  4. Bilalah aku akan kesana.. 🙁

    Reply

    KNizam Reply:

    ciknass : hehe cukop duit datang je la hehe 🙂

    Reply

  5. masyaAllah, sangat lah cantik pemandangan nya 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    nazra : memang banyak wooo empangan macam ni kat pakistan ni tau hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge