Khanpur Bridge & Winter Season

Live Update: 14 Feb ’10, 10.11am PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Ni view kat jambatan khanpur sebelum empangan khanpur
Masa winter ni air di empangan khanpur mmg sket giler
So sungai bawah jambatan ni pun mmg takde air masa winter
Air biasanya akan dialirkan melalui spillover di empangan khanpur
Mmg kering kontang air sungai ni, so aktiviti mengambil pasir dan batu sungai boleh dilakukan
Aku hengatkan winter neh best rupanya winter yang dry dan dusty amatlah tidak selesa kan, hehe
Apa2 pun aku akan datang lagi ke sini bila sungai ni dah ada air kembali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.