KFC Streetwise Menu, Khaata Ja Rey! | KFC Super Market F6 | Islamabad, Pakistan

Live Update: 27 Oct ’10, 8.00am PKT PST | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

tu dia ntah hapa lah menu kat kfc supermarket ni kan
kadang2 nak lepas gian aku singgah gak la kat kfc isb ni
sini xde coleslaw ngan mashed potatoes dlm menu dia
plain bun, fries ngan fried chicken je yg ada, sos cili ada
tapi x pedas la tu yg aku kalau beli tapau je sebab sos cili
kat rumah ada sos cili import punya from msia hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “KFC Streetwise Menu, Khaata Ja Rey! | KFC Super Market F6 | Islamabad, Pakistan

  1. Oblong ada kat sana tak??

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge