Kesibukan di Mall Rd, Murree Town

Live Update: 21 Jan ’10, 2.02pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Mall rd neh mmg terkenal di murree hills ni
Kat sini la selalu orang datang nak shopping kalau ke murree hills
Tapi aku x minat la nak shopping2 neh semua kan, aku beli ear cover je hehe
Ramai gak la manusia kat mall rd neh, mmg ramai sebab hari neh cuaca baik kan
Ni kira centre of murree town lah
Nak tahu lebih lanjut pasal mall road sila google ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Kesibukan di Mall Rd, Murree Town

  1. kena tgk sign board betol2,
    takut salah masuk simpang…

    Reply

    KNizam Reply:

    bgk : hehe setakat tengok je la signboard tuh. bukannya boleh paham pun. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.