KESC TV Commercial Anti-Theft Campaign (1) Father & Son & (2) Office

puas aku carik iklan kesc ka youtube neh

aku selalu nampak iklan neh tayang kat tv channel kat sini

bagus gak la iklan neh kan. nak ingatkan orang jangan curi elektrik woooo

kalau tak sampai bila la masalah load shedding neh x akan selesai kan

memang besar woooo pakistan neh ok. dengan 180 juta penduduk

setiap hari tak cukup dalam 5000MW ok tenaga letrik kat sini

demand nationwide mmg sentiasa mencanak2 terutama time2 nak summer neh kan

memang masalah paling besar kat pakistan neh pasal energy crisis la sekarang neh

setiap hari mmg akan ada load shedding, kat islamabad takde la teruk sangat

cuma kena dalam 4-5 jam (bukan berturut2) la sehari

kat kawasan luar islamabad, especially pedalaman, lagi la teruk sampai 10-12 jam sehari woooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “KESC TV Commercial Anti-Theft Campaign (1) Father & Son & (2) Office

  1. nampak mcm best iklan dia..takde yang in english ker..

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : heeh takde ler, semua dalam urdu neh hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.