Keropok Sira Pedas at Pasar Besar Siti Khadijah, Kota Bharu Kelantan ! Hehe :)

kalau sapa2 yang sampai ke kota bharu tak singgah ke pasar besar neh mmg lah tak sah ! hehe

ni antara pasar terbesar and unik kat malaysia

aku suka pasar neh sebab banyak barang2 dia and then suka amik gambar aerial view cam ni. hehe

kat tingkat bawah tuh ada barang2 basah and semua sayur2an pun ader

kat tingkat 1 bahan2 kering cam keropok kering, serunding, kismis dll

kat tingkat 2 ada plak kain2 batik and baju2 lain

memang cool lah pasar besar neh

aku sempat sambar keropok sira pedas ngan aprikot kering

saja je nak makan2 masa jalan2 kat pasar and then nak bawak balik kl. hehe

penat siot jalan2 kat pasar besar neh

kat bawah tuh banyak giler sayur2an. telur penyu pun ader beb ! hehe

tadi hujan lebat la plak, so aku ter stranded la kat dalam pasar neh.

tapi best gak la jalan2 kan. aku malas nak beli apa2 baju pun

dah banyak baju pun. hehe nantilah lain kali kalau datang lama sket bolehlah shopping sakan

jom ke kota bharu weeeeehhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Keropok Sira Pedas at Pasar Besar Siti Khadijah, Kota Bharu Kelantan ! Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.