kerja lagi sabtu neh….haiiyooo

should be at the stadium malam tadi. tapi kerja punya pasal, kena lepak kat tm tower lagi till 2000hrs. hayyioooo melepas game yang best semalam. heheheheeheh. pagi neh plak kena kerja lagi sambung kerja semalam. penat giler. x sampai 5hrs dah kena kerja balik. huhuhuhuhu hopefully habes around 1100hrs coz nak balik rumah tidur. hahahahahaah best wooooo. dah la malam tadi angin ribut kencang 35 batu nortika melanda taman melawati. hahahahahaha sejuk dowh! eh silap cool and chill giler! frezin’ sekali. heheheheehehe 🙂

pagi neh cuaca cam best jer kat tm tower neh. heheheheheeh as usual ada la pics sket 🙂

good morning malaysia! 







selagi belum tutup mata….kerja…kerja…kerja. hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “kerja lagi sabtu neh….haiiyooo

  1. TM Tower? Alahhhh, dekat jer ngan Jalan TAR tu kan? Mehla belanja saya makan… hahahahahha

    Reply

  2. doc ubie : jauh la doc ubie. neh kat bangsar la. hehehehehe

    Reply

  3. wah wah wah nizam .. ofis kau punyalah tinggi

    amik gambar fajar lagi. kalo tido ofis buleh amik dari malam.. sambil pikir hal esok .. nak cari kayu .. nak cari kayuuuu

    Reply

  4. jeff : takdelah tinggi sangat. tinggi lagi kat klcc kot. hehehehe 🙂

    tak berani la tido office. mcm2 ada kat sini. hehehehe 🙂

    Reply

  5. sakan ko keje. nak buat camne tanggung jawab kan?

    Reply

  6. ed : dah nak tutup akaun. kena lar kerja. hahahaha 🙂

    Reply

  7. tu lah nasib jadik acct. macam2 ade? termasuk pocong? muahaha!!

    office kitorg dapat email tu. betui ka?

    Reply

  8. company aku tutup account bulan lepas. poning palo nak cite duit short sume. last nak cover balik, kene fork out duit sendiri. nak buat camne, business sendiri. seb baik kecil2an

    Reply

  9. edwin: banyak ke yg short tu? apa nak buat…

    Reply

  10. kawaii : semua ada la kat sini. hahahhaahar

    ed : neh yg susah guna sistem sebesar sap neh. heheheh 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge