Kenapa Susah Sangat Nak Memblog Heh?

Dah lama jugak aku tak update blog aku yang satu nih. Even though aku create blog way, way jauh lebih awal daripada aku create fotopages aku, namun susah betul rasanya nak update blog yang satu ni kan 🙂 Tak tahu ler kenapa, aku lagi suka update aku nyer fotopages daripada update blog nih. Mungkin sifat malas dah meresapi diri aku daripada memblog lagi. Mungkin juga tidak. Kalo kat fotopages tu aku rasa lagi selesa kot. Mungkin coz dalam fotopages, site dia lagi cun dan neat. Kat sini macam gloomy je sket kan 🙁 tapi takpe, life goes on, blog pun sama, kena continue ler jugak nampaknya.   

Aku tengok ramai yang dah ada blog sekarang,

Reramai lagilah. Bagus jugak blog depa. Aku suka baca blog diaorang, even though aku rasa dah lama tak beborak ngan diaorang. Dah lama gak aku tinggalkan koleq. Since 1994 la katakan…..Rough ada jugak maintain blog batch aku – MCKK Class of 94. Selalu gak dia update. Banyak info pasal batch aku kat dalam tuh. Aku suka gak tengok fotopages batch aku – MCKK Class of 94. Latest ada gambar wedding Bochap. Though aku tak dapat pegi, tengok gambar pun jadilah kan. Sekarang ni pun dah ramai yang ada fotopages. So bolehlah aku menjenguk depa kat cyber world plak kan. Antara bebudak batch aku yang ada fotopages include

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Kenapa Susah Sangat Nak Memblog Heh?

  1. Really nice site you have here. I’ve been reading for a while but this post made me want to say 2 thumbs up. Keep up the great work

    Reply

  2. vaccum cleaner : thanks 🙂

    Reply

  3. hmmm…
    if ur talking bout blog yg satu tu i no comment… malas

    Reply

  4. kawaii : blog mana ni?

    Reply

  5. blog mana lagi yg i slalu pergi? malas dah

    Reply

  6. kawaii : which one? got lots of links beside u know….hehehe

    Reply

  7. ala… blog ruff le
    dia ok.. tapi yg datang tu.. buat i kecik ati je waaaaaa

    Reply

  8. kawaii : naper ngan blog rough. that’s batch blog la 🙂

    Reply

  9. tau la.. dah lebih setahun i lepak kat situ tau… rough ok, just…
    never mindla, i taknak interfere lagi dah kat situ 🙁

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge