Kenapa Kena Upgrade Kad Pintar Astro Yang Baru Pula Ni Eh ?

haih ! macam2 la astro neh

dah la hari tuh naikkan fee. pastu cacamerbakan semua slot

berterabur aku nak mencarik travel n living ngan asian food channel @ AFC. haha

sekarang neh nak kena tunggu dapat smart card plak

then kena masukkan sendiri that seems-to-be gold card

card yang lama tuh not-so-smart ek ? haha

siapa2 dah dapat that smart card ?

ada apa2 masalah ker ?

ke semua smooth sailing je. hehe

ceritakan pengalaman anda dengan astro travel n livin ya ! hehe

takkanlah aku nak suruh jadik guest blogger baru nak cerita kot.

tak sampai tahap tuh lagi kan.

haha 🙂

no. astro is not paying me for this posting.

instead i am the one who pays them !

kalau tak tak dapek la pokcik nak nengok AFC ngan TnV okay ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Kenapa Kena Upgrade Kad Pintar Astro Yang Baru Pula Ni Eh ?

  1. abis tu, kad yg sekarang ni Kad Bodo ker?? hahahahhahaha 😛

    Reply

  2. aini : tu la pasal kan. apalah sangat kad dia tuh kan, selain drpd menyusahkan orang lain adjer. haha 🙂

    Reply

  3. Baru dapat ‘Gold Card’ siang tadi. Hah! apalagi kita ikut la cara yg diaorang suruh cucuk kad tu. Remove old card, sumbat kad baru, press ‘OK’ on Remote Control, tunggu until time is displayed on the machine. Pastu kat screen plak… PLEASE INSERT SMART CARD!!! ok cuba, try, test balik slowly this time, same stupid message kat TV screen. Last-last called 1-300-82-3838, kena on-hold 5 minit… Siut je!

    Jerry’s last blog post..Streamyx… makes me want to SCREAM!

    Reply

  4. aku nye ok je..

    نورنانا’s last blog post..Cukai oh Cukai II

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge