Kenangan Tengok Jurassic Park (1993) kat Rex Kuala Kangsar

hehe aku saja je nak letak trailer jurassic park kali neh

jurassic park neh keluar masa 1993

masa tuh aku ingat lagi tengok jurassic park kat pawagam (yes pawagam!) kat kuala kangsar

korang sekidaut je la trailer masa 1993 neh. hehe 🙂

dulu2 nyer trailer hebat2 gak cuma technology tv je so-so

so tak dapat la nak merasa surround system kan

tengok kat rex. kerusi kayu. ramai orang merokok (aku takle. haha)

keluar je panggung wayang mmg baju bau rokok la kan

aku tak sure whether masa tuh ada popcorn ke idak. hehe

yela kan masa tu student mana la ada duit banyak sangat nak beli itu ini

sekadar dapat tengok wayang tuh pun kira dah cukop bagus la. hehe 🙂

masa tuh mmg kagum giler ah ngan steven spielberg

rasa terkagum kejap camner nak dia nak hidupkan dinosaur tuh kan

lepas tengok movie neh siap percaya lagi yang kita mmg boleh hidupkan balik pakai darah nyamuk tuh. hehe

aku paling sukan ngan dino velociraptor yang genius tuh

siap boleh bukak tombol pintu dowh.

dalam jurassic park 1 neh ada 2 ekor je velociraptor neh

mmg cukop ganas la kan. hehe 🙂

– – – – –

apa2 pun movie neh mmg cool giler ah masa tuh

antara movie yang pertama pakai cgi

mmg cool dowh !

kat bawah neh trailer jurassic park (2009) yang paling last rasanya. hehe

dah sampai 4 movie dah kan

p/s – aku ada lagi satu kenangan tengok movie speed kat rex ipoh kapitol kuala kangsar

yang tuh nantilah lain kali aku cerita ok. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Kenangan Tengok Jurassic Park (1993) kat Rex Kuala Kangsar

  1. Rex Kuala tu nostalgia beb 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    zairul : hehe ko pun sempat singgah rex kuale eh 🙂

    Reply

  2. all time favorite movie aku ni.

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : hehe tu la kan. 1st time tengok cgi yg cool giler 🙂

    Reply

  3. pawagam lama2x….siap ader dua tingkat tu…tingkat atas untuk first klas….and then kuaci bersepah sana sini….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe kuaci. nostalgia lah. hehe 🙂

    Reply

  4. Sy tgk kat Cathay kat hometown dgn classmates…siap mak antar tu…nostalgia sungguh…huhu..

    Reply

    KNizam Reply:

    sitiR : wahhhh ada cathay eh. hehe set2 lido ngan kapitol tuh. hehe 🙂

    Reply

  5. Haha, really missed Rex KK lah… dulu masih ingat pergi sana tengok Ninja Turtle, Power Rangers Movie, Ghost Busters…. Lol

    Reply

    KNizam Reply:

    sehtat : hehe ko pun pernah singgah rex kk ek. hehe 🙂

    Reply

  6. Dulu kalau lepas tengok wayang pagi/petang masih boleh pergi seberang jalan makan laksa Kuala + rojak 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    sehtat : man i missed the laksa kuala la. aisey. hehe 🙂

    Reply

  7. aku first time masuk masa umur 4 tahun, ikut pakcik aku. tapi sebab gelap, aku melalak sebab takut, kitorang kena halau keluar 😛 burn duit pakcik aku.. harhar

    Reply

    KNizam Reply:

    zairul : haha rugi la tiket camtu kan. hehe 🙂

    Reply

  8. x sempat msuk rex da xada.
    waaaa..

    Reply

    KNizam Reply:

    faiz : hehe la ko tak sempat ek. rugi woooooo hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge