Kenangan Tengok Jurassic Park (1993) kat Rex Kuala Kangsar

hehe aku saja je nak letak trailer jurassic park kali neh

jurassic park neh keluar masa 1993

masa tuh aku ingat lagi tengok jurassic park kat pawagam (yes pawagam!) kat kuala kangsar

korang sekidaut je la trailer masa 1993 neh. hehe 🙂

dulu2 nyer trailer hebat2 gak cuma technology tv je so-so

so tak dapat la nak merasa surround system kan

tengok kat rex. kerusi kayu. ramai orang merokok (aku takle. haha)

keluar je panggung wayang mmg baju bau rokok la kan

aku tak sure whether masa tuh ada popcorn ke idak. hehe

yela kan masa tu student mana la ada duit banyak sangat nak beli itu ini

sekadar dapat tengok wayang tuh pun kira dah cukop bagus la. hehe 🙂

masa tuh mmg kagum giler ah ngan steven spielberg

rasa terkagum kejap camner nak dia nak hidupkan dinosaur tuh kan

lepas tengok movie neh siap percaya lagi yang kita mmg boleh hidupkan balik pakai darah nyamuk tuh. hehe

aku paling sukan ngan dino velociraptor yang genius tuh

siap boleh bukak tombol pintu dowh.

dalam jurassic park 1 neh ada 2 ekor je velociraptor neh

mmg cukop ganas la kan. hehe 🙂

– – – – –

apa2 pun movie neh mmg cool giler ah masa tuh

antara movie yang pertama pakai cgi

mmg cool dowh !

kat bawah neh trailer jurassic park (2009) yang paling last rasanya. hehe

dah sampai 4 movie dah kan

p/s – aku ada lagi satu kenangan tengok movie speed kat rex ipoh kapitol kuala kangsar

yang tuh nantilah lain kali aku cerita ok. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Kenangan Tengok Jurassic Park (1993) kat Rex Kuala Kangsar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.