Kenangan Kuala Lumpur Commonwealth Games 1998 !

masa aku bloghopping terjumpa vclip neh

hehe bangga siot masa sukan komanwel 98 dulu 😀

masa tuh aku tengah study kat uniten. hehe

mana nak carik official song yang roy nyanyi tu ek ? hehe :mrgreen:

100m finale man

Thye Chee Kiat 1998 Hoop Routine

sukom 98 celebration

Iklan Pepsi Sukan Komanwel (Malaysia – 1998) Versi Terjun

Commemoration of 10th year – Kuala Lumpur 1998

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Kenangan Kuala Lumpur Commonwealth Games 1998 !

  1. brooo…. buat kunjungan balas
    malam semalam kat ntv7 ade drama sukan komenwel ni
    masih ingat tak drama “rombonga cik kiah ke sukan komenwel”
    hahaha…. memang lawak habis la

    shahrilaley’s last blog post..10/7/2008 – Home Town Yong Tow Foo

    Reply

    KNizam Reply:

    shahril : hehe entry neh dibuat lepas nengok cerita klakar tuh la. hehe 🙄

    Reply

  2. sampai skrg aku asek terlepas cerita rombongan cik kiah ke sukan komenwal tu.. ishhh… 😥

    landaklaut’s last blog post..Do u really know u?

    Reply

    KNizam Reply:

    landaklaut : la rugi woooooooooooooooooo. mamat khalid tu director dia. hehe :up:

    Reply

  3. wah… knizam kiranye senior ak la ni…LOL 😯

    izzat’s last blog post..Add and Drop Session Ends

    Reply

  4. izzat : hehe junior uniten ke ni ek :confusedlot:

    Reply

  5. Nazira Nazri

    Assalamulaikum saudara knizam…

    saya nie teringin sgt tgk semula video clip upacara pembukaan sukan komanwel 1998 yang kat kuala lumpur tu…saudara knizam ada ke simpan video tersebut atau dimana boleh saya download video tersebut???

    harap knizam dapat membantu saya sikit sebanyak yaaa..

    Terima Kasih

    Reply

    KNizam Reply:

    nazira : alamak saya takde la. vid neh pun cari kat youtube neh. hehe 🙂

    Reply

  6. Nazira Nazri

    saya dah cari dah kat youtube…tapi tak der lerrr yg ader cuma closing tu jerrr….closing tu saya tak nak..pasai opening tu yg best…..ader ker site lain yg boleh dicari…..

    asal yg opening org tak nak letak yerr…. : )

    Reply

    KNizam Reply:

    nazira : hehe saya takde la vid tuh. hehe 🙂

    Reply

  7. Sapa tahu kat mana nak dapat video clip yang tunjuk aksi semasa sukan komanwel 1998 yang ada mat salleh acara berjalan kaki yang sakit kaki tapi still nak teruskan tue..????

    Reply

    KNizam Reply:

    hafizi : saya pun tak pasti ya 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge