Kenangan Juke Box 90an



Kenangan Juke Box 90an, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Hehe bila lat lukis kartun neh teringat aku pasal juke box
Mula2 aku masukkan duit kat dalam juke box kat kedai makan kat stesen keretapi kuala kangsar
Masa tu mmg best giler ah dapat dgr lagu
Boleh dengar kuat giler ok
Sapa la yang cipta juke box neh kan
Banyak giler cd dalam tuh, siap dengan cover album lagi dowh
dapat dengar lagu kegemaran mmg heaven la masa tengah melantak nasi goreng ayam nga teh ais ta
Tetiba malaun mana ntah dengan selamba adjer pilih lagu nkotb step by step = priceless !
Hahahahahha tersedak aku.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Kenangan Juke Box 90an

  1. Step by step best apa..
    Jukebox masa aku sekolah menengah..
    Kat tempat game Jasin ada Jukebox. Sambil main game layan Jukeboxx..
    Best. Rasa cam nak beli je satu kat umah.. tapi apakan daya duit tak ada..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe mmg la best, tengah top chart masa tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  2. sekarang neh jukebox orang buat digital jek.. sebab ada mp3 bagai.
    nak buat la satu kat umah nanti wakakkaka.. mana la nak dapat casing dia tuh..

    dalam cite V for Vendetta dia curik sapa punya jukebox tah

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : hehe tuh la kan. mp3 aku je dah dekat 30gb tuh. hehe 🙂

    Reply

  3. Sekarang ni kat mana2 pun ada jukebox ape……kedai kasut jukebox..thehehehe..

    Reply

    KNizam Reply:

    sitir : haha patutnya letak sebijik jukebox besar dalam kedai kasut kan. barulah orang ramai masuk. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge