Kena Tukar Theme Lagi Lah ! Aiyyaaaaaa Boringnyer. Haha ! :)

malam tadi aku main2 ngan theme lama

sekali aku sedar2 dah tertukar amenda ntah

terus bila aku reload page, jadi hampeh giler

aku pun dah lupa apa yang aku tukar2. haha sungguh keji !

solution ! kena tukar theme lagi

benci la theme yang takleh tukar header sesuka hati ni. haha

rasa mcm nak upah theme designer plak. haha

nantilah aku keluarkan tender tuh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Kena Tukar Theme Lagi Lah ! Aiyyaaaaaa Boringnyer. Haha ! :)

  1. skrg ni ko pakai theme k2 eh., hhoho.. smart~~

    Reply

  2. hanep : yep k32. 3 column. tapi aku nak yang boleh tukar2 header ler. mcm theme sea shore sebelum ni. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge