Kena Tag Pasal Buah Mangga, Eh Bukan…. Pasal Manga Faces Ya ! Hehe :)

kena tag la plak ngan minah neh. hehe

oklah adila ni hah saya punya. hehe

kena buat 3 gambar ke. aisey penat la nak wat sampai 3

buat 1 cukop la ok. hehe

ni manga masa aku lepas buat world record mengupdate blog dengan 20 posting sehari. haha peace braddderrrrr ! haha. kalau sapa2 nak wat camtuh, click je lah kat gambar tuh ok. :mrgreen:

sapa plak aku nak tag neh. takmo tag sapa2 lah camni

haha malas dowh nak mengetag orang neh. hehe

nak tag zamz the blog yg ada shoutmix glamer, megat yang ada blog info cool ngan saper lagi ek… jeng jeng jeng cik nah yang suka tanam nenas dalam pasu lah. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Kena Tag Pasal Buah Mangga, Eh Bukan…. Pasal Manga Faces Ya ! Hehe :)

  1. ko siap boleh wat peace lg lps buat rekod 20 entri sehari. kalau aku mesti dh lembik dh :mrgreen:

    Reply

  2. aero : hehe semalam aku mencatat rekod blogging semesta alam. haha ❗

    Reply

  3. hohoho aku nk buat posting tiap2 hari pon da termuntah2…. :mrgreen: 😕 hohoho

    topo’s last blog post..mengenali apa itu domain bersama topo….

    Reply

  4. topo : ala ko schedule kan je semua posting. hehe 🙄

    Reply

  5. Pingback: negaraku.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge