Kembara Zoom! Dalam Gaya Travel Nusantara Terbaru Dowh !

perghhhh aku dah mula suka la ngan mag neh

banyak giler cerita pasal cuti2 malaysia dalam neh ok

banyak tips. banyak senarai hotel/motel. semua ada la

make sure korang beli sebelum cuti2 malaysia ok

kali neh mag neh focus pasal negeri pahang plak

aku check tadi ada pasal escape kat kuala gandah.

ala yang naik gajah masuk sungai tu la

pastu ada plak edisi khas pahang delights. adoyai !

kecur ayaq liur ok tengok masakan pahang

especially ikan patin masak tempoyak. memang menusuk hidung la

gambar2 pun cun dalam mag neh

aku perasan quality mag neh dah meningkat sekali ganda lah

cayalah gaya travel nusantara !

dah ala2 sama taraf ngan libur ok

watch out libur. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Kembara Zoom! Dalam Gaya Travel Nusantara Terbaru Dowh !

  1. marilah melancong macam-macam ada di malaysia. hahaha rakyat melancong dalam negara pemimpin melencong luar negara.

    Reply

    KNizam Reply:

    pjan : hehe tuh la kan. banyak rupanya tempat menarik giler kat dalam malaysia neh yang aku belum lawat lagi ok. hehe 🙂

    Reply

  2. kena start baca majalah camnie la pasni senang skit nak plan untuk pegi holiday….ader panduan dah….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe google je sebenarnya. kalau ada magazine sedap gak la nak membacanya kan. hehe 🙂

    Reply

  3. best kalau melancung masa duit banyak, takdak duit tgk jela bro majalah travel, posting org lain kt blog.. huuhu

    Reply

    KNizam Reply:

    luth : hehe check out destinasi bajet. rm300 tuh je ok. hehe 🙂

    Reply

  4. nusantara adalah kesatuan dari berbagai pulau di Indonesia, hendaknya harus kita jaga, agar menjadi negara kesatuan yang utuh dan maju di dunia.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge