Kembara Mahkota Johor 2009 Menjelajah Pedalaman Johor

kembara mahkota johor 2009 sudah bermula la

teringat masa aku kerja kat johor dulu circa 2000-2003

memang best wooo masa kembara mahkota johor neh

semua naik motor2 besar. motor TMJ siap ada design belang2 harimau lagi

aku hengat lagi ada satu tahun tuh plak kembara mahkota johor pegi ke pulau2

bagus la kan ada aktiviti mcm neh

boleh lah rakyat jumpa dengan tengku mahkota johor

tengok dengan lebih dekat lagi.

bravo !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Kembara Mahkota Johor 2009 Menjelajah Pedalaman Johor

  1. Bangganya jadi anak Johor,tahun nie Tengku masuk hutan berjumpa orang2 asli yang ada di Johor.

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : yep tahun neh jumpa orang asli. bagus kan. hehe 🙂

    Reply

  2. hmm… kalau tak silap aritu tengok kat tv3 tahun diorang konvoi ngan pacuan empat roda – 4×4

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : ya betul. tahun neh masuk pedalaman tau 🙂

    Reply

  3. tiap2 tahun die kembara kan
    die ni memang advanture lah

    Reply

    KNizam Reply:

    loq : yep every yer ada ni. bagus kan. hehe 🙂

    Reply

  4. tengku mahkota Johor ROCKSSS!!! Johor rulez! hahahha..

    Reply

    KNizam Reply:

    sham : yeeehaaaaa. mari pekena asam pedas johor kat batu pahat. best woooooo hehe 🙂

    Reply

  5. macam biasa tetiap tahun. apatah lagi setiap orang asli kat johor ini aalah anak angkat kepada sultan johor.

    malah suatu ketika dulu, orang asli masuk islam kerana sultan.

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : ya betul! ko pun tahu ek. hehe 🙂

    Reply

  6. Semalam kat segamat diorang tunggu tengku mahkota..
    tu pun masa aku baru lepas balik dari Kuantan…
    nak layan malas..
    penat drive 20 min stop

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : woooo dah sampai segamat ek. cool 🙂

    Reply

  7. Johor di hatiku… 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    sitir : laksa johor sattuuuuu. hehe 🙂

    Reply

  8. semalam kitorang served tmj & gang kt kg org asli di bkt kepong,muor..memang best lerr…

    Reply

    KNizam Reply:

    kafe : wahhhh takde gambar2 ke eh ?

    Reply

  9. huhu..tgh tgu husband blik ikut g kembara ..

    Reply

    KNizam Reply:

    al : wahhhhhh menarik tuh. takde amik gambar ngan tmj ke eh ?

    Reply

  10. aku dari kecik selalunya ‘trpksa’ ikut abah aku kuar masuk istana,salah satu pesanan tegas tuanku yg aku tk bole lupe n ulang2 kali die pesan pd tmj “kau mesti lebih rendah drpd rumput”, “johor ni mesti dlm tapak tgn kau!” hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    wadi : wahhhh bagus nasihat mcm tu 🙂

    Reply

  11. Teman ni org Perak. Bila teman tengok Tengku Yem peluk orang tuan berkopiak tu , teman rasa sebak dada ,…tak tau ngapa. Harapnya kasih Tengku Yem pada rakyat miskin bio le selama2 nya..ye.

    Reply

    KNizam Reply:

    abdullah : hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge