Kem Fotografi 2009 Anjuran PJVPP Oleh Wazari Wazir, Empayar Kukubesi & ShaifulRizal Photography

perghhhh aku rasa nak pergi la kem ni

tapi belum beli dlsr lagi lah. haha

alangkah indahnya kalau aku dah ada kan. huhu

ni yang aku malas nak beli ni. kalau dah beli karang

surelah aku akan ke sana ke sini nak amik gambar kan

pastu nak kena plak attend class.

mcm amik degree plak. hehe

anyway semua otai2 lah yang akan ajar kat kelas photog kali neh

diaorang punya gambar mmg power beb

dengan editing mengancam. memang berbaloi la kalau pergi kan

memang cool ! sure meletop beb ! haha

apa lagi. sapa2 yang rasa nak tambah ilmu.

pilah register. kita ke pennnaaanngggggg ! hehe

click here to get the details from the pjvpp website ya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Kem Fotografi 2009 Anjuran PJVPP Oleh Wazari Wazir, Empayar Kukubesi & ShaifulRizal Photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.