Kem Fotografi 2009 Anjuran PJVPP Oleh Wazari Wazir, Empayar Kukubesi & ShaifulRizal Photography

perghhhh aku rasa nak pergi la kem ni

tapi belum beli dlsr lagi lah. haha

alangkah indahnya kalau aku dah ada kan. huhu

ni yang aku malas nak beli ni. kalau dah beli karang

surelah aku akan ke sana ke sini nak amik gambar kan

pastu nak kena plak attend class.

mcm amik degree plak. hehe

anyway semua otai2 lah yang akan ajar kat kelas photog kali neh

diaorang punya gambar mmg power beb

dengan editing mengancam. memang berbaloi la kalau pergi kan

memang cool ! sure meletop beb ! haha

apa lagi. sapa2 yang rasa nak tambah ilmu.

pilah register. kita ke pennnaaanngggggg ! hehe

click here to get the details from the pjvpp website ya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Kem Fotografi 2009 Anjuran PJVPP Oleh Wazari Wazir, Empayar Kukubesi & ShaifulRizal Photography

  1. situasi aku same la kut cam ko…
    dok diam2 je laa…

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe tuh la kan. tunggulah aku beli nanti. haha 🙂

    Reply

  2. Aku rs bek pergi aja. Ilmu tu……senang sket ko nak jadik paparazi pasni. Kalau aku nak sanding nanti boleh pinjam servis daripada ko. Harga ley runding kan…

    Reply

    KNizam Reply:

    kampung : haha belum apa2 dah ada direct nego eh. hehe 🙂

    Reply

  3. Giler ah! aku rasa cam best giler kalu benda ni ada kat sarawak!

    tapi aku pun sama cam hang, lum ada DSLR 🙁

    Reply

    KNizam Reply:

    aidil : hehe nanti kita beli la kan. hehe 🙂

    Reply

    aidilx Reply:

    bilalah gamaknya aku nak join ni semua..tunggu aku berhijrah kat sanalah nampaknya.. 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    aidilx : hehe kat sana takde ke eh ?

    Reply

  4. Pemilik slr saja ka? Yang pakai phone tak boleh ka? Hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    myfreak : semua boleh join la kot. hehe 🙂

    Reply

  5. wah, mmg teringin sgt nk pergi kursus2 photography. siap ada kursus utk amek gambar kahwin tu yg best tu. tp, exam dah dekat. kena cari kursus yg bukan time exam..huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    d2z : hehe kena focus class tuh dulu la kan. hehe 🙂

    Reply

  6. pehhhh mnarik betul!!!
    harap2 lps neh ade byk lagi la

    Reply

    KNizam Reply:

    adila : aku rasa kalau sambutan menggalakkan surelah akan ada 2nd edition kan. hehe 🙂

    Reply

  7. kuku besi untuk editing..grafik dia cun..
    wazari : cun beb potrait dia..bnw dia mantap.
    shaiful : mantap….tapi,aku baru nak follow course ted adnan…belajar lighting

    Reply

    KNizam Reply:

    xmindfreakx : tuh la kan. semua otai2 tuh dowh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge