Kek Pisang Paling Best Di Islamabad

Live Update: 7 Feb ’10, 1.54pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Puas aku cari kat mana la ada jual kek pisang kan. Hehe
Sekali rupanya kat gloria jeans kohsar market pun ada la
Memang sedap woooo kek pisang ni
Dah la tebal, pastu lembut adjer
Make sure korang suruh dia reheat dalam microwave, perghhhhh heaven siap berasap2 lagi dowh
Kat atas tu bukan kek pisang
Kek pisang dah selamat masuk dalam perut tanpa sempat diambil gambar ok. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Kek Pisang Paling Best Di Islamabad

  1. waaa ko sampai hati ! :p

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : haha kan ke berlambak kedai kek kat msia tuh. hehe 🙂

    Reply

  2. seorang je makan.

    Reply

    KNizam Reply:

    mesticun : ditemani dengan pekerja2 gloria jeans yg bz. kalau sorang2 je mana berani woooo hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge