Kedai Roti Chanai Kapitol Kuala Kurangsa

Ni la tempat aku bfast pagi tadi
Ingat nak makan nasi lemak kat lembah
Sekali punya la ramai manusia
Takde parking beb !
Terus cancel cari roti chanai plak
Bosan la mamak, nak cari kedai roti chanai melayu la plak
Pusing2 nampak ada kedai bawah Kapitol Kuale
Hehehe kenangan betul la Kapitol neh
Kat sini la aku tgk movie Speed dulu
Kat Kuale dulu2 ada Kapitol ngan Rex je la
Mana ada TGV ke, Cineleisue ke or even GSC. Hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Kedai Roti Chanai Kapitol Kuala Kurangsa

  1. waaaa… aku ada gi sini last 2 year… sodappp oooo…

    Reply

  2. ayah aku org kuale…die tau la kot kt mane ni…
    aku igt2 lupe jer…
    yg ak tau lembah…haha

    Reply

  3. onggon : hehe dulu2 takde pun roti chanai kat situ kan. tapi memang sedap la sambal dia. pedas giler. hehe 🙂

    Reply

  4. remo : ala dekat je ngan town kuala pun. hehe capitol dah tak show movie lagi. dah jadi karaoke rasanya. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge