Kedai Jual Prepaid Telenor dan Barang Runcit di Tengah Hutan di Kaghan Valley

Live Update: 26 May ’10, 8.26am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

masa dalam perjalanan aku break kejap kat tepi jalan sebab dah penat kan
nampak plak kedai kayu ni
kat tengah2 hutan plak tuh ok
dia ada jual prepaid telenor ok
kat pakistan ni kan selagi ada manusia tinggal mesti ada coverage hp
punya
dalam tingkap kotak tuh ada jual kentang dengan bawang tau
boleh buat kentang goreng bawang hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Kedai Jual Prepaid Telenor dan Barang Runcit di Tengah Hutan di Kaghan Valley

  1. hehe kedai jual prepaid tu.. sempoi…

    Reply

    KNizam Reply:

    syafrizal : haah prepaid telenor. sempoi giler ah hehe 🙂

    Reply

  2. hahahaa…xde ke poster sell-com? hehe..

    Reply

    KNizam Reply:

    syin : haha sellkom apa kelas kat sini hehe 🙂

    Reply

  3. aik sini pun ada talian telefon? biasalah… cell-kom…

    iklan dolu2 😀

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : hehe kat sini sampai ke ceruk mana pun, selagi ada orang tinggal ada line ok hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge