Kedai Jual Petrol Ala2 Koboi di Kewai Town, Near Shogran at Kaghan Valley

Live Update: 29 May ’10, 3.01pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

tengah2 kat hutan kaghan valley ni la boleh plak habis minyak kan
seb baik la ada kedai jual petrol ala2 koboi kat sini
ni la kedai dalam teka teki aku kat bawah ni
signboard urdu tu tulis petrol hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Kedai Jual Petrol Ala2 Koboi di Kewai Town, Near Shogran at Kaghan Valley

  1. oo..cam dlm cite barat salu tu ek? pam minyak cowboy XD

    Reply

    KNizam Reply:

    mrrollies : haah camni la. dulu2 kat malaya pun mcm ni kot hehe 🙂

    Reply

  2. sempoi la kedai minyak camni..haha..

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : kalau dah terpaksa boleh je kedai mcm ni kan hehe 🙂

    Reply

  3. Koboi abes. kuala pilah pun x koboi camni.

    Reply

    KNizam Reply:

    syahid : kuala pilah masa zaman jepun mcm ni la kot hehe 🙂

    Reply

  4. tpi bygkan kalu petrol pam koboi nie xde…agak2 mcm mna nk blik kalu xde minyak kan…

    Reply

    KNizam Reply:

    wiya : tu la kan. mmg dah desperate time ni hehe 🙂

    Reply

  5. Cool……macam balik ke zaman dulu……tapi agaknya kedai jual petrol cam ni penting bagi orang-orang kat tempat tu!

    Reply

    KNizam Reply:

    carlist : hehe yep mmg keperluan wooo hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge