Kedai Gunting Rambut Bawah Pokok Masih Popular Di Sini Ya | Saidpur Village, Islamabad

Live Update: 5 Sep ’10, 12.44am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

kat islamabad ni berlambak kedai gunting rambut mcm ni
dok bawah pokok, sambil angin sepoi2 bahasa kita lepak
aku dah lama nak snap kedai gunting rambut bawak pokok
hari ni baru berkesempatan ok. best plak gunting sini kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Kedai Gunting Rambut Bawah Pokok Masih Popular Di Sini Ya | Saidpur Village, Islamabad

  1. stylo teww bro.. ehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : takut gak sebenarnya nak gunting kat bawah pokok ni tau hehe 🙂

    Reply

  2. Kalau gunting kat Mesia pon org Pakistan jugak
    So dun worry sama jer….

    Reply

    KNizam Reply:

    bgk : hehe kat sini lain sket wooooo taku tak hygiene je kan hehe 🙂

    Reply

  3. mesti gunting sambil terasa angin sepoi2 bahasa..hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : hehe kalau hujan bersepah la semua lari nanti hehe 🙂

    Reply

  4. macam best jer…ala2 spa kat bali…

    Reply

    KNizam Reply:

    needa : hehe kalau ada elemen sungai tepi pokok mesti best je kan hehe 🙂

    Reply

  5. takde bau hanceng kat bawah pokok? hahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : ada la jugak sket2 haha 🙂

    Reply

  6. sepoi2 jerk angin kan…. 😀

    Reply

    KNizam Reply:

    yiedpozi : hehe mmg best wooooo gunting rambut bawah pokok ni tau hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge