Kat Kopitiam, Kuala Kangsar



Kat Kopitiam, Kuala Kangsar, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Hehe aku still kat Kuale lagi Yeop !
Esok team koleq nak lawan U18 mssdkk kat turf Kolej Islam
Hopefully this yr kitaorang dapat district champion
Apa menu dinner malam ni ?
Haha dah puas makan nasi siang tadi
Kita belasah seafood pasta in tomato sauce plak la ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Kat Kopitiam, Kuala Kangsar

  1. ehhh..tiap kali jejalan kena makan bagai2 ke…

    sonoknyaaaaaaaaaaaaa lah

    Reply

    KNizam Reply:

    kujie : la mmg motif jalan2 mesti la ada makan2 kan. hehe 🙂

    Reply

  2. bilerr me bacer notis teww raserr nak gelakkk.. me kannns tidak cemerlang dlm english.. nak komen pong orang gelakkk kat me larr fulakkks.. ekeke

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : ala takkan la programmer mcm en_me tak terer englishhhhh. hehe 🙂

    Reply

  3. penah dengar kopitiam Pak Li kat seksyen 7, Shah Alam tak? Best jugak woo! Hehe.

    Reply

    KNizam Reply:

    abdus : pernah rasanya. hehe cuba ko plak buat review la. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge