Kat Jasin Dah Mula Spring Season Lah

Live Update: 13 Dec ’09, 4.07am PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Haha hengatkan kat islamabad adjer ada spring season kat jasin pun ada ok
Tengok bebunga dah mula berbunga lebat kat lorong ke garaj kereta neh
Sampai dah jadi sempit sket la lorong neh kan
Lebah pendebunga pun banyak gak la area sini, memang best wooooo
Aman damai adjer kalau ada landscape garden mcm neh kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.