karrimor panther 60-70 liter haversack

just came back from perhentian island. will blog about it later ya :). right now, i am really tired of travelling with a normal travelling bag together with my laptop bag (hp bag). so i bought this haversack. i really need a haversack for my another redang trip next weekend. really need something that won’t break my back as well.

ingat nak cari brand deuter kat klcc, sekali tak jumpa da. berpusing aku ngan adik aku nak cari haversack ni kat klcc. mula2 carik kat parkson. sekali takde la. then orang parkson bagitau cuba carik kat isetan. then takde jugak. sekali orang isetan bagitau suruh pegi kat universal gear kat bawah sekali kat area nandos. sekali pegi punya pegi takde la plak haversack yang heavyduty kan, semua yang ada comel2 je. deuter ngan karrimor memang langsung tak nampak la kan. heheheh. then pegi carik kat kedai nama dia – tear proof. jumpa. yahooooooo!

masa amik karrimor tu terfikir gak aku camner kalau aku nak masukkan laptop sekali. kan ke senang kalau dapat masukkan laptop dalam haversack. tapi dalam karrimor ku ini macam takde compartment je. so solution nyer, aku beli lagi satu bag yang ada span untuk suspension-proof laptop aku. macam boleh muat je kan. murah je bag ni dalam rm30. gambar ada kat bawah. jenama urban equip

sekali mamat kedai tu buat bolayan je ngan aku. mentang2lah aku pakai sandal ngan t-shirt je masuk kedai dia. apa dia hengat aku takde pitih ko eh? heheheh. barula aku tau yang haversack ni ada untuk perempuan dan ada untuk lelaki. belajar ilmu baru gak nih. hehehehe. nampak karrimor yang cun. warna askar hijau gelap. lepas dah cuba 2/3 kali, so apa lagi, belasah je la amik ini karrimor. not bad gak harga dia . beratus la jugak habis kan. heheheheh

it’s karrimor panther 60-70 liter haversack. i can also insert my own 15 inch laptop inside it. complete with a pair of rod to support my back. loved it.

The Karrimor Panther 60-70 rucksack is a great trekking / travel pack from the Karrimor stable. The Karrimor Panther 60-70 rucksack has been monumentally successful over the years and the latest version is no exception: it provides an excellent adjustable Karrimor SA back system combined with a reliable backpacking sack (also much used by travellers) and with all the features you need on this type of pack.

• 2 main compartments, with removable divider: top-entry to upper one and zipped entry to lower.
• Adjustable Karrimor SA back system, with Direct Linkage.
• 2 Expandable excel pockets with side compression straps
• • Zipped lid pocket.
• Rope strap.
• Key clip.
• Bungee system on lid.
• Base load straps.
• Wand pockets.
• Hydration system compatible.
• Haul loop.
• Trekking pole attachment point.
• Pull-out raincover.
• Double base for extra durability.
• Capacity: 60-70litres.

Colours Available: DARK GREEN/BLACK.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge