Karpet Murah kat Area McD Tepi Jalan

Live Update: 20 Dec ’09, 4.52pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Kat islamabad neh ada jugak tempat yg jual karpet murah
Karpet neh aku letak kat lantai pastu beli karpet lain letak atas dia
Mmg murah beb, quality so so je lah kan
Depa jual tepi jalan adjer, display kat kayu tuh
Make sure korang tawar kalau nak beli, aku biasanya suruh driver aku yg bargain
X paham aku bahasa urdu yg depa pakai neh. Hehe
Not bad gak la design kat sini kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Karpet Murah kat Area McD Tepi Jalan

  1. Kalo la kat Msia boleh dapat murah2, mau penuh umah aku taruk.

    Reply

    KNizam Reply:

    drhouse : hehe apa lagi letak la satu rumah bro. hehe 🙂

    Reply

  2. mmg lawa2…

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : banyak lagi yg lawa sebenarnya ok. hehe 🙂

    Reply

  3. Sure rambang mata nak pilih…

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : yep mmg rambang mata. banyak giler nak check hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge