“Karipap Panas ! Karipap Panas ! Karipap Panas Giler !”

korang pernah dengar tak mcm yang aku dengar

“Karipap Panas ! Karipap Panas !

Karipap Panas Giler !”

hehe hari tuh kan masa aku amik adik aku discharge from GH

aku ternampak ada bebudak india bawak karipap panas la kat luar GH

rupa karipap tuh mcm ni la

cuma besar lagi sket kot. hehe lupa dowh !

aisey terflash back plak dengan kenangan masa naik train from KK-KL dulu

karipap tuh bebudak india tuh bawak dalam bakul yang ada lubang2 tuh la

memang panas2 ok. siap berasap lagi

ada gak jual nasi lemak, kacang rebus, semua ada

tapi pali best karipap panas tuh la. hehe

hehe ye lah kan

masa naik train tuh kalau stop kat ipoh ke, tapah ke. hehe

then suddenly mesti ada bebudak india yang akan menjerit camni

“Karipap Panas ! Karipap Panas !

Karipap Panas Giler !”

hehe aku tengok memang best lah karipap tuh

panas2 beb !

mana boleh tahan kan. hehe

surelah aku dengan geng2 aku beli kan

mana nak dapat karipap panas masa train senandung malam kan. hehe

korang akan jumpa bila train stop kat station yang besar2 lah

aku rasa kat tapah road station sure ada jual.

aisey rindu la plak nak naik train kan. hehe

korang pernah ke makan karipap panas tuh ek ?

or experience mcm yang aku rasa tuh. hehe

silalah ke GH kalau nak merasa karipap panas beb !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 responses to ““Karipap Panas ! Karipap Panas ! Karipap Panas Giler !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.