“Karipap Panas ! Karipap Panas ! Karipap Panas Giler !”

korang pernah dengar tak mcm yang aku dengar

“Karipap Panas ! Karipap Panas !

Karipap Panas Giler !”

hehe hari tuh kan masa aku amik adik aku discharge from GH

aku ternampak ada bebudak india bawak karipap panas la kat luar GH

rupa karipap tuh mcm ni la

cuma besar lagi sket kot. hehe lupa dowh !

aisey terflash back plak dengan kenangan masa naik train from KK-KL dulu

karipap tuh bebudak india tuh bawak dalam bakul yang ada lubang2 tuh la

memang panas2 ok. siap berasap lagi

ada gak jual nasi lemak, kacang rebus, semua ada

tapi pali best karipap panas tuh la. hehe

hehe ye lah kan

masa naik train tuh kalau stop kat ipoh ke, tapah ke. hehe

then suddenly mesti ada bebudak india yang akan menjerit camni

“Karipap Panas ! Karipap Panas !

Karipap Panas Giler !”

hehe aku tengok memang best lah karipap tuh

panas2 beb !

mana boleh tahan kan. hehe

surelah aku dengan geng2 aku beli kan

mana nak dapat karipap panas masa train senandung malam kan. hehe

korang akan jumpa bila train stop kat station yang besar2 lah

aku rasa kat tapah road station sure ada jual.

aisey rindu la plak nak naik train kan. hehe

korang pernah ke makan karipap panas tuh ek ?

or experience mcm yang aku rasa tuh. hehe

silalah ke GH kalau nak merasa karipap panas beb !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 responses to ““Karipap Panas ! Karipap Panas ! Karipap Panas Giler !”

  1. nampak sedap tu malam2 cam nih..isk!

    Reply

  2. karipap jenis nie mmg sedap ! sardin kan ? ๐Ÿ˜›

    Reply

  3. Karipap berinti kentang paling sedap.

    selinap coretan terakhir…WordPress 2.7 new update features

    Reply

  4. cutenya….. ingat zaman kat kampung dulu, my two friend jual epok2 sayur, kentang and many more (karipap in jb kita panggil epok2) ๐Ÿ˜€

    Reply

  5. Bro…. apa you punya emel address…..

    Reply

  6. besh nye karipap
    lagi2 klu inti kentang + daging cincang
    yum yum :XO:
    lapar wehh

    Reply

  7. lor…gua nyer blog nama karipap..haha

    Reply

  8. huhu best! tetiba nak cari karipap panas lak.

    aku paling suka karipap yang mak aku buat, intinya mengikut selera aku. dah la besar puas hati makan.

    dulu mak aku pernah jual karipapnya dengan jual dikedai-kedai.

    Reply

  9. pernah alami suasana mcm tu…naik train pastu bila train brenti kat stesen mana tah ada org masuk train jual mknan…tak ingat plak jual karipap ke apa…hehe…

    karipap kat ikea pon sedap…nyum2…

    Reply

  10. Sedap oooo.. makan karipap dalam musim-musim “Tengku-Joe” nih… hehehe… tambah kalau tengah panas-panas…. isi ubi kentang dan kari ayam ker… kari daging ker… pergh.. meletup..

    tambah pulak kalau ader daun karipulai… hehehe

    Reply

  11. Karipap paling aku suke yg mak aku buat sendiri… sedap woo! :XO:

    :up:

    Reply

  12. saya penah rasa xprience cm awk tu time ulang alik dr Kelantan maser blaja kt sane dlu…hehehe skrg bayang ketapi pun dh tk npk ni kan plak naik…huhuhu

    Reply

  13. hoho..slalu beli karipap sejuk jerk.. ๐Ÿ˜›

    Reply

  14. shaxx : hehe memang sedap wo. tambah2 kalau karipap panas kan. hehe ๐Ÿ˜ฎ

    Reply

  15. faiz : hehe tak ubi kentang ni. hehe yummy ! โ—

    Reply

  16. selinap : hehe tu la kan. nak beli la esok. hehe โ—

    Reply

  17. noni : hehe wahh epok2 pun sedap gak ๐Ÿ˜€

    Reply

  18. sootspirit : hehe tu lakan. lagi best kalau karipap panas2 hehe :up:

    Reply

  19. radzi : hehe karipap biru kan. hehe ๐Ÿ˜€

    Reply

  20. megat : hehe tu la kan. hujan2 neh nak beli la karipap panas. hehe yang besar la best kan. hehe :confusedlot:

    Reply

  21. amoi : hehe wahhhh ko pun pernah beli ek. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  22. cencurut : hehe tu la. nak carik la esok kat mana2 yang panas2. hehe :up:

    Reply

  23. emme : hehe of course surelah sedap kan. hehe ๐Ÿ˜

    Reply

  24. acid : hehe pernah gak eh. bestkan karipap tuh. hehe :$:

    Reply

  25. aman : hehe rugi la camtu. cuba carik yang panas2 haha ๐Ÿ˜€

    Reply

  26. kat johor dlu slalu makan karipap ayam..dlm tu ada telur n ayam kot…
    best n besar gile…. ๐Ÿ˜›

    Reply

  27. cikf : hehe wahhh karipap telur best gak kan. hehe โ—

    Reply

  28. isk~
    teringin karipap la pule~

    Reply

  29. adila : hehe pi la beli. or masak sendiri je. hehe ๐Ÿ˜€

    Reply

  30. Ya Rabbi..
    pagi2 tgk karipap nih lapooo la pul0ook.. ๐Ÿ˜ฏ ๐Ÿ˜ฏ ๐Ÿ˜ฏ
    Ciss! ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜•

    Reply

  31. wawanadwa : hehe sedap wooo karipap panas. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  32. penah beli karipap di pasar tani melawati setiap sabtu.sedap sgt…dia goreng kat situ n panas2…if nak yg frozen pun ada…mmg best n xjmp lg yg best mcm kat situ

    Reply

    KNizam Reply:

    chicee : wahhhh kena cuba neh. tapi kena bangun awal la kan. kalo tak surelah akan habis cepat karipap tuh kan. heheh ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge