Karachi Tengah Musim Panas Giler. Hehe

Aku ada kat karachi. Nak transit ke airport sukkur. Hehe
Giler ah 1 day travel nak ke sukkur neh
Korang google adjer lah sukkur neh kat mana ok. Sampai sukkur nanti nak kena travel by road lagi 2 jam la kot
Karachi mmg tengah panas la sekarang neh….
Tahap keselamatan x la mcm islamabad. Tapi kat airport still strict lagi la. Hehe
Karachi mmg jauh lagi besar la compared to islamabad ok
Kalau korang perasan banyak siot burung helang kat udara karachi neh
Mana datang ntah la kan.
Eagle eye cherry sungguh la dowh. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Karachi Tengah Musim Panas Giler. Hehe

  1. setiap kali ko update kisah ko, aku ikuti beserta dengan debaran di hati. kenapa eh?

    nampak gambar tempat-tempat menarik.

    Reply

  2. walaupun panas, tapi cantik dia punya scenery

    Reply

  3. Tu lah pasal, kalau 1 hari tak tengok blog nie tak tahulah den nak ckp apa!

    Reply

  4. Bro, masa ko ada kat Kerachi ni, mesti ko teringat dengan Kerinchi kat Malaysia kan? hahahaha

    Reply

  5. hoho..best best…update pic best best bro

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge