Kanye West Disrespect and Interrupt Taylor Swift at MTV Awards 2009

apa ke hal nyer ngan mamat kanye west neh eh

selamba badak dia adjer nak intterupt acceptance speech si taylor neh

sian minah neh. hehe 🙂

click here for details ok

hehe ni bukan 1st time la mamat neh buat kecoh rupanya kan

– – – – –

Heartless Kanye West Disrespects and interrupts Taylor Swift at MTV Awards – This is the remix Kanye West jumped onto the stage during the MTV Video Music Awards to complain Beyonce’s Single Ladies…
source here

dem! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Kanye West Disrespect and Interrupt Taylor Swift at MTV Awards 2009

  1. sian si taylor…terus hilang mood dia nak berucap…

    Reply

    KNizam Reply:

    firdee : hehe tu la kan. nampak blur je dia atas stage tuh. hehe 🙂

    Reply

  2. Mamat ni gila, mental, mereng, tak waras, psiko

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : hehe tu la kan. harus di ban terus je mamat neh 🙂

    Reply

  3. 1 thing jer, publicity stunt! 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    sham : haha tu la kan. bad publicity this time. benci aku ngan mamat neh. haha 🙂

    – – – – –

    selamat hari raya aidilfitri 1430h
    maaf zahir batin 🙂

    Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
    Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
    Suasana hari raya walau di mana pun jua
    Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

    Reply

  4. Taylor Swift is the best country-pop singer today. I love all her songs and i love the she dress. She is pretty too. ‘

    Reply

  5. I’m eager for Taylor Swift’s upcoming CD. Feels like ages since her last one.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge