Kan Ke Best Kalau Ada Taman Herba Macam Jamie Oliver dalam Jamie at Home !

giler ah

aku mmg suka giler rancangan masak neh

paling best sebab dia dengan selamba nya ada taman sendiri

semua herbs dan sayur2 amik secara sempoi je kat taman belakang rumah

kalaulah aku boleh ada mcm tuh kan ke best

nak masak kangkung pegi je belakang rumah, potong kangkung

semua ada, jagung, cili padi, bawang, kacang, kacang panjang, tomato

even kalau nak strawberry pun ada belakang rumah

best giler kan.

korang tak teringin ke nak ada taman herba mcm tu eh ?

drpd tanam bunga2 yang takleh makan, boleh tengok adjer

baiklah tanam herba or buah2an kan. hehe 🙂

p/s – pucuk ubi rebus (amik kat taman sendiri) cecah sambal belacan (cili padi sendiri) pun best woooooo !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Kan Ke Best Kalau Ada Taman Herba Macam Jamie Oliver dalam Jamie at Home !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.