Kambing Bakar Kat Bazaar Ramadhan

Perghhhhhh kambing bakar tuh beb
Besar giler ok. Memang 1st time la gua nampak kat melawati neh
Hehe mcm best je kan. Harap2 kuah cecah dia pun best gak la kan
Neh yang gua rasa nak try petang neh
Hehe nampak mcm sedap adjer kan
Mesti lembut je daging dia
Takpe petang neh gua try dan gua buat review kat makanmalaya ok
Hehe nampak mcm nak hujan la pulok kat luar ni !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Kambing Bakar Kat Bazaar Ramadhan

  1. huuuu menariknya…. 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    aishah : hehe menarik kan. sedap wooooo hehe 🙂

    Reply

  2. pergh … 1st time nei nampak kambing panggang…. mmg susah nak dpt nie

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : tuh la kan. kat bazaar ramadhan plak tuh kamben neh. hehe 🙂

    Reply

  3. sedapnyer! kat pasar malam putrajaya on every tuesday pun ada. satu kaki rm90, tunai!

    Reply

    KNizam Reply:

    shah : hehe patutnya putrajaya la paling best kan sebab centre tuh. hehe 🙂

    Reply

  4. hehe.
    hari pertama berpuasa ritu singgah ke param ni.
    dekat corner tu tiba2 boleh terhenti jalan kejap.
    lama jugaklah tercangak kagum tengok kambing tu.
    gila besar woh dia punya kambing kena rejam.
    masih membentuk kambing pulak tu.

    ngeri gila.
    rilek je bbq kat tepi tu.
    ekselento betul pacik tu.

    Reply

    KNizam Reply:

    famia : hehe samala. terkedu kejap sebab ada kamben besar tengah bergolek2 kat bazaar ramadhan kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.