Kalau Tengah Semangat Nak Cuti2 Malaysia, Elok Baca Majalah LIBUR Februari 2009 Ni !

hehe edisi posting bersama libur kembali lagi

aku tengah ada mood nak cuti2 malaysia neh

mungkin nak pergi detour lah masa cuti thaipusam neh

fuhhhh ronda2 kl dalam masa 24 jam ?

mcm menarik je kan. boleh ke eh ? hehe

tempat tak sure lagi la. hehe

hengatkan nak pergi detour ke kuala kangsar sambil train bebudak mckk hoki

sekali plan cancel da. hehe

tunda ke next 2 weeks la kan

so thaipusam neh rasa mcm nak pergi mana2 lah

mungkin kalau worst come to worst pergi dok kat pd je lah kot

bukit fraser cam best gak kan

takpun tg malim, boleh pekena pau paling famous kat malaya

or susah pergi sibu island kat mersing johor je lah. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

36 responses to “Kalau Tengah Semangat Nak Cuti2 Malaysia, Elok Baca Majalah LIBUR Februari 2009 Ni !

  1. Pd pun ok la kut…
    not bad what…

    err…dah tukar layout ke??
    comment box pun lain dah nih…

    Reply

  2. chekgu : haah theme baru. takde la baru mana. hehe neh theme masa kat wordpress.com dulu

    hehe kalau susah2 pegi pd je lah. hehe 🙂

    Reply

  3. apa ko cerita ni bang.. thaipusam weekend memang kena gi KK la

    Reply

  4. bro… thmes feeling siot…
    pic tangkap sendirik ke?

    lawa ma… series.

    *komen off topic. sory~

    Reply

  5. Nizam, aku gi bukit fraser raye cina tu ari semua taman2 dia tutup… tmn bunga, straberi etc.. diaorg renovate besar2ran..

    Kalo ko nak udara sejuk ngan suka ambik gambo bunga/burung, bole dtg.. mmg Nov-Jan paling sejuk.. best lah..

    Reply

  6. Datang ke selatan, kena roti bakar paling famous kat Malaysia 🙂

    Reply

  7. zam..
    ader penah buat entry pasal libur-libur ke sabah x?

    cadang nak g sabah ….
    nk g sendiri x tau jalan lak..
    so moxs cadang nk ikut pakej tour …

    ur personal onion mcm mn?
    elok g je sendiri or ikut pakej tour
    tq

    Reply

  8. Port Dickson dah ada kopitiam Bangi.. meh le…

    Reply

  9. zam…
    ada penah buat entry pasal libur-libur ke sabah x?

    moxs cadang nak pegi …
    tapi tatau la mana yg lebih ok…
    gi sendiri or ikut pakej tour?

    so.. in ur opinion mcm mn?

    Reply

  10. thaipusam pegi la batu caves hohohoho

    ade member nak pegi amik gambar kat situ sempena thaipusam
    photo shooting gitu~
    interested nak pegi? hohoho

    Reply

  11. Salam…
    kalau jadi ke pd je, elok try duduk kat Ilham resort…boleh naik rumah api..

    Reply

  12. Aku baru balik cuti-cuti dari Ganu pastu singgah pahang jap..huhu

    Cantik Theme!!hehe

    Reply

  13. Aku teringin nak ke Pulau Redang. Harap2 tahun ni boleh ke sana..

    Reply

  14. joe : badut called. dia x leh dtg 21-22. so aku la kena datang 21-22 nanti. hehe x jadi la nak detour kualer-tepeng 🙂

    Reply

  15. kreuger : hehe takdelah. pics tuh memang ada dalam theme sekali masa upload. hehe 🙂

    Reply

  16. abe : hehe fuh seb baik ko bagitau awal. so bukit fraser cancel. hehe thanks 🙂

    Reply

  17. razali : kluang rail coffee kah ? dah pergi dah… hehe 🙂

    Reply

  18. moxs : hehe takde la plak entry pasal sabah. aku rasa kalau x biasa ko kena ikut tour. tapi cuba ko buat research dalam internet. hehe 🙂

    Reply

  19. kamarul : hehe dah pernah singgah dah kat sana. sebelah hj samuri kan. hehe parking limited la. hehe 🙂

    Reply

  20. moxs : kadang2 percutian paling best adalah percutian main belasah je. hehe 🙂

    Reply

  21. adila : aisey segan la pakai digicam je. tunggulah kemunculan dslr plak nanti. hehe 🙂

    Reply

  22. ezad : perghhh best tuh pergi ganu makang kerpok lekor.. hehe 🙂

    Reply

  23. shaffik : pulau redang best pergi masa mac-julai. masa tuh panas. coral nampak cool dan clear. hehe 🙂

    Reply

  24. Dulu aku pernah gi pulau tioman.. punyalah mahal barang kat sana.. tapi tempat dia memang cun… air nye.. punya la jernih.. sejernih air yang tenang.. 🙂

    Reply

  25. dah dapat location abc simpang empat belum? haha

    Reply

  26. huh…kenapa aku hanya suka melancong di tempat ku sendiri???
    Terengganu Darul Iman…apa ada ya?tu pun belom abis lg…
    pulau aje ada 4 pulau yang menarik…tinggal 1 je lg blom pi…
    moh kita semue kite pakat melancong dalam terengganu…

    Reply

  27. hahaha aku baca playboy untuk tambah pengetahuan..hahaha

    Reply

  28. sam : aku belum sampai lagi ke tioman. hehe 🙂

    Reply

  29. joe : belum dapat lagi la. nanti bagi aku location gps. haha 🙂

    Reply

  30. yuzmir : terengganu ada banyak tempat yang best. aku suka pulau2 tuh semua. hehe 🙂

    Reply

  31. aj : haha banyak la ko. hehe 🙂

    Reply

  32. yuzmir : hehe baca free mana boley. haha 🙂

    Reply

  33. aku ddk tnjung malim xpnh pn mkn pau yg kononnye femes 2…yeke sdp? kedai pn xtau kt mn…ermm..

    Reply

    KNizam Reply:

    mai : kat yikmun pau tuh ya hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge