“Kalau Betul…. Aku Sanggup Keluar Dengan Berroookkk!” Haha :)

memang lawak la iklan celcom neh

paling cool masa dia sebut beruk tuh ! 😥

haha kalau english version taklah cool sangat ! :mrgreen:

haha ! aku baru perasan. bila dah habis youtube kat atas,

ada plak youtube kat bawah neh. kecik adjer.

made in indonesia

enjoyz !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to ““Kalau Betul…. Aku Sanggup Keluar Dengan Berroookkk!” Haha :)

  1. Oh my. I have a great laugh. Where did they abduct the beruk? From Zoo Negara perhaps… Haha…

    Daniel’s last blog post..busy busier busiest

    Reply

  2. daniel : hehe zoo negara of course…hehe 🙂

    Reply

  3. aku suke yg part, “mustahil”

    NoktahHitam’s last blog post..Anwar Ibrahim Arrested

    Reply

  4. nh : haha aku suka gak sebutan mussstttaaahhillll tuh :mrgreen:

    Reply

  5. BEST APA DATE NGAN BERUK…HAHA

    axim’s last blog post..DEBAT KHAS:PETROL vs DIESEL

    Reply

  6. axim : cam pernah je date ngan beroookkk. haha :mrgreen:

    Reply

  7. err,tak faham la video indon tu 😕

    Reply

  8. haha…yang tak bole blah tu, bole plak beruk tu nk kiss… 😡

    ecahkoop’s last blog post..MIFB 2008

    Reply

  9. ixora : hehe saya pun x paham. saja je letak sekali. haha ❗

    Reply

  10. ecah : beruk tuh pun cool je berlakon sekali. haha :up:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge