Kagum, Terpesona Dengan Keindahan Shangri-La Skardu, Memang Layak Digelar Heaven On Earth !

Live Update: 24 Jul ’10, 4.35pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

aku dah tak tahu nak cakap apa lagi masa sampai sini
tak sangka ada shangri-la hotel di skardu, gilgit-baltistan
memang lawa dengan tasik ada rainbow trout
dengan background snow-capped mountains
apa lagi yang anda mahu ? ini sudah terbaeeeekkk dowh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 responses to “Kagum, Terpesona Dengan Keindahan Shangri-La Skardu, Memang Layak Digelar Heaven On Earth !

  1. Pingback: Tweets that mention Kagum, Terpesona Dengan Keindahan Shangri-La Skardu, Memang Layak Digelar Heaven On Earth ! -- Topsy.com

  2. Lawa giler, amik pakai iPhone ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    faizal : haah pakai iphone je ni hehe 🙂

    Reply

  3. pergh…. gile bro.. rasa macam aku nak celup air dalam monitor aku.

    Reply

    KNizam Reply:

    man : aku pun rasa mcm nak masuk je dalam tu tau hehe 🙂

    Reply

  4. subhanallah..lawa giler!! tak terkate2..cam gambar studio..

    Reply

    KNizam Reply:

    cikteh : memang lawa woooooo nak pergi lagi la masa winter nanti hehe 🙂

    Reply

  5. lawo giler!!! ahhhh!!! subhanallah..

    Reply

    KNizam Reply:

    roslan : jom ah datang sini aku jadi tourist guide hehe 🙂

    Reply

  6. Lawa giler!!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    fahrul : aku yang dok kat sini lagi la kagum tau hehe 🙂

    Reply

  7. wahhhh.. speechless bro.. mula2 hingat macam ko superedit gambar tewwww..

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : ni pakai handset mana la sempat nak edit2 woooo. direct from depan mata ke screen komputer hehe 🙂

    Reply

  8. cantik sekali ciptaan Allah SWT

    Reply

    KNizam Reply:

    mus : sini mmg paling cantek la. ni belum masa autumn lagi ni. mesti lagi lawa tau hehe 🙂

    Reply

  9. Mashaallah..klw syurga dunia pun dah mcm ni..syurga sebenar xthau lah..
    Blog anda membuka mata dunia terhadap pakistan..

    Ada ambil video tak nizam? It worth all the risk! But do take care

    Reply

    KNizam Reply:

    faizah : memang lawa giler tau. wajib singgah ni hehe 🙂

    Reply

  10. Eh tapi kenapa nampak mcm bentuk pagoda rekaan dia. Mmg byk pengaruh cina ke di gilgit?

    Reply

    KNizam Reply:

    faizah : memang ada pengaruh china. nama hotel pun nama china wooooo hehe 🙂

    Reply

  11. serius lawa giler!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    buzzy : mmg lawa woooooo hehe 🙂

    Reply

  12. best yer klu dpt g sane..

    Reply

    KNizam Reply:

    cyte : mai la sini hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.