Kadang2 Saya Rasa Macam Nak Pergi Jalan2 Cuti2 Malaysia Backpacking Style Lah !

adusssss entah kenapa

lepas dah cuti lama pun masih x puas hati lagi dowh. haha

kadang aku rasa macam nak amik cuti seminggu and then…

mungkin sebab aku banyak sangat bloghopping ke website mcm kat bawah neh kot

best kan dapat jalan2 secara virtual dulu

lagi best kalau dapat terus jalan2 secara realitinya. haha

adusssssss

sure best kalau dapat blogging secara live masa dalam keretapi ke taiping

or masa naik train melalui sungai padas

or lagi best bila dapat update blog kat kedai kopi haipeng kemaman

or post pics direct to blog from a tree at taman negara

or mungkin jugak website kat bawah neh

or mungkin yang ini juga

rounding satu malaysia dengan style backpacking adjer

korang pernah buat ke eh ?

or perhaps kecik kan sket the scope.

mungkin backpacking for eastern part.

or southern part

or

even backpacking kat borneo adjer – sarawak-brunei-sabah !

what di you think eh ?

no need to book all the transportations

no need hostels reservations

no need planning. just perfect timing

main redah adjer

kalau takde place to sleep we can sleep at masjid

worth it cause boleh jemaah suboh sekali kan. haha

korang terfikir ke camtuh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Kadang2 Saya Rasa Macam Nak Pergi Jalan2 Cuti2 Malaysia Backpacking Style Lah !

  1. kalo nak tido mesjid, make sure ko cuci bersih diri, kalo tak, esok bangun pagi kat atas bumbung mesjid – kisah bonar bebb.. anyway, gudluck to u

    Reply

  2. aku penah buat masa lepas skolah dolu. tp dari perlis ke ipoh je. tumpang lori etc. duit bawak RM15 je 😛

    Reply

  3. en_me : yep pernah dgr pasal tuh jugak. hehe 🙂

    Reply

  4. zariel : wahhh ko x buat live blogging ke ?

    Reply

  5. hrum.. macam besh, apa lagi try la! try la! pastu buat daily post, seronok utk dibaca! hehehe. 🙂

    Reply

  6. live blogging? masa tu aku belum tahu pe bende itu blog 😛

    Reply

  7. Hi, KNizam..sy org baru di sini. Rasa teruja bila baca posting awk nih…sbb sy pun ada pengalaman backpacking lbh krg 2-3 thn lps. Tp bkn kt M’sia…kat Indon…Jakarta-Jogjakarta-Bandung. Mmg main redah jer masa tu..no reservations. 2 mlm tido dlm train..2 mlm tido budget hotel. I tell u mmg best..pengalaman yg menarik. So, tggu apa lg…go for it!

    P/S: gi Tmn Negara best gak :up:

    Reply

  8. maket : wahhhh best tuh. cuma nak kena budget2 la kan. hehe 🙂

    Reply

  9. pergh..tempat cantik..menarik ni..rasa cam nak pergi jugak je secara backpacking ni…huu

    Reply

  10. izzat : tuh la kan. nak pergi jalan2 style rileks adjer. haha pkai backpack. carik tempat2 best makan2 kan. sure best gilos ! hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge