Kadang2 Saya Rasa Macam Nak Pergi Jalan2 Cuti2 Malaysia Backpacking Style Lah !

adusssss entah kenapa

lepas dah cuti lama pun masih x puas hati lagi dowh. haha

kadang aku rasa macam nak amik cuti seminggu and then…

mungkin sebab aku banyak sangat bloghopping ke website mcm kat bawah neh kot

best kan dapat jalan2 secara virtual dulu

lagi best kalau dapat terus jalan2 secara realitinya. haha

adusssssss

sure best kalau dapat blogging secara live masa dalam keretapi ke taiping

or masa naik train melalui sungai padas

or lagi best bila dapat update blog kat kedai kopi haipeng kemaman

or post pics direct to blog from a tree at taman negara

or mungkin jugak website kat bawah neh

or mungkin yang ini juga

rounding satu malaysia dengan style backpacking adjer

korang pernah buat ke eh ?

or perhaps kecik kan sket the scope.

mungkin backpacking for eastern part.

or southern part

or

even backpacking kat borneo adjer – sarawak-brunei-sabah !

what di you think eh ?

no need to book all the transportations

no need hostels reservations

no need planning. just perfect timing

main redah adjer

kalau takde place to sleep we can sleep at masjid

worth it cause boleh jemaah suboh sekali kan. haha

korang terfikir ke camtuh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Kadang2 Saya Rasa Macam Nak Pergi Jalan2 Cuti2 Malaysia Backpacking Style Lah !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.