Kadang2 Aku Rasa Pressure La Plak Nak Update Blog ! Haha :)

kali neh nyer entry takde gambar ok

sapa2 yang suka dengan entry bergambar aku sila take note. hehe

korang pernah rasa tak apa yg aku rasa ?

pasal pressure nak update blog ?

bukan sebab malas or takde idea. tapi pressure sebab dah lama tak update..

aku biasanya akan update blog neh 4-5 kali sehari

tergolong dalam blogger tegar kah aku ?

bukannya apa aku rasa mcm cool je kalau dapat update blog

rasa puas. rasa nyaman. rasa rileks

kalau blog bersawang aku akan rasa rimas. haha

(pehal beb! bukannya sawang melekat kat badan ko pun! haha)

so bila aku tak update blog aku akan rasa lain mcm dowh !

tambah2 plak bila dah ramai menanya mana aku pergi

kenapa tak update ? kenapa dah lama takde gambar makanan ?

cuti pergi mana ? naik keretapi ke naik belon ?

hotel mana ? destinasi bajet or destinasi mahal giler ?

pehal takde promo pasal 8TV ? haha…

apsal entry ni takde sekelumit perasaan gambar ?

bla bla bla

pressure dowh ! haha

tu yg kadang aku saja2 je buatkan scheduled post pasal vclip. haha

masa tuh aku tengah boring nak mengupdate.

tengah kering idea

materials banyak beb !

cuma mood je takde. haha

encik mood… di manakah dikau mengghilang ? haha

tapi takpe. aku pasrah, boleh blah ! haha

disebabkan pressure koranglah kadang2 aku bersemangat nak update

hati aku akan rasa puas bilaada blogger yang tanya pasal jalan2 carik makan

or tanya pasal cuti2 malaysia.

bila mana ada yang berjaya pergi ke tempat yang aku pernah pergi

berjaya melantak sakan makanan yg aku pernah makan

semua sebab panduan daripada aku. hehe

juga panduan daripada blogger otai yang lain juga. hehe

ini adalah entry bermain dengan

perasaan ala2 encik megat kita ya ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 responses to “Kadang2 Aku Rasa Pressure La Plak Nak Update Blog ! Haha :)

  1. Pingback: Krisis Anjakan Beloq | zariel.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.