Kadang2 Aku Rasa Pressure La Plak Nak Update Blog ! Haha :)

kali neh nyer entry takde gambar ok

sapa2 yang suka dengan entry bergambar aku sila take note. hehe

korang pernah rasa tak apa yg aku rasa ?

pasal pressure nak update blog ?

bukan sebab malas or takde idea. tapi pressure sebab dah lama tak update..

aku biasanya akan update blog neh 4-5 kali sehari

tergolong dalam blogger tegar kah aku ?

bukannya apa aku rasa mcm cool je kalau dapat update blog

rasa puas. rasa nyaman. rasa rileks

kalau blog bersawang aku akan rasa rimas. haha

(pehal beb! bukannya sawang melekat kat badan ko pun! haha)

so bila aku tak update blog aku akan rasa lain mcm dowh !

tambah2 plak bila dah ramai menanya mana aku pergi

kenapa tak update ? kenapa dah lama takde gambar makanan ?

cuti pergi mana ? naik keretapi ke naik belon ?

hotel mana ? destinasi bajet or destinasi mahal giler ?

pehal takde promo pasal 8TV ? haha…

apsal entry ni takde sekelumit perasaan gambar ?

bla bla bla

pressure dowh ! haha

tu yg kadang aku saja2 je buatkan scheduled post pasal vclip. haha

masa tuh aku tengah boring nak mengupdate.

tengah kering idea

materials banyak beb !

cuma mood je takde. haha

encik mood… di manakah dikau mengghilang ? haha

tapi takpe. aku pasrah, boleh blah ! haha

disebabkan pressure koranglah kadang2 aku bersemangat nak update

hati aku akan rasa puas bilaada blogger yang tanya pasal jalan2 carik makan

or tanya pasal cuti2 malaysia.

bila mana ada yang berjaya pergi ke tempat yang aku pernah pergi

berjaya melantak sakan makanan yg aku pernah makan

semua sebab panduan daripada aku. hehe

juga panduan daripada blogger otai yang lain juga. hehe

ini adalah entry bermain dengan

perasaan ala2 encik megat kita ya ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 responses to “Kadang2 Aku Rasa Pressure La Plak Nak Update Blog ! Haha :)

  1. ayooo sampai cam tu skalis…

    tapi admit that memang tunggu what’s next from KNizam..

    hehehehe…

    arep’s last blog post..Raya Aidilfitri Part 10

    Reply

  2. memang sah la ko blogger tegar..
    👿 👿

    menteil’s last blog post..mEntEiLs Blog Contest

    Reply

  3. arep : hehe tunggguuuuuuuuuuuuuuuuu :confusedlot:

    Reply

  4. menteil : hehe ko pun apa kurengnyer. haha ❗

    Reply

  5. 4-5 kali sehari… itu aku punya entry untuk satu minggu… dasat ko… tp biasala… aku pun ada yg tanya kalo tak ada new post… hari ni lewat post dah ada yg tanya… betul kata ko, orang yg tanya2 ni lah yg beri semangat untuk kita terus memblog! yay!

    shaxx’s last blog post..What’s Hot? 15-10-2008

    Reply

  6. hahaha. ape kate kita berhibernasi. jom jom. ko stat dulu. akoo follow!

    Extremist Thinker’s last blog post..Kuda Hitam Berkokok

    Reply

  7. aku pong! memang sehari tak bc entri KNizam yang ala-ala light2 gitew watkan kepala kau jdi stress dowh! :XO: :up:

    ps: aku byk bc entri KNizam dari blog. nak selalu jenguk ke sini tak larat dowh kalau sampai 20 entri sehari dia update. letih nak tekan dari satu page ke satu page 👿

    aeropama dot com’s last blog post..Mari Meniru

    Reply

  8. aku tgh melatih diri menjadi pegomen tegar.. 😀 walaupun guna celcom broadband yang tak hape-hape nie.. 😀

    aman’s last blog post..Nama Windows 7 Di Gunakan Secara Rasmi

    Reply

  9. eshhh ko banyak merepek aaa.. tapi aku suka baca coz bersantai ;p

    kita’s last blog post..Hilangkan Mesej SvcHost

    Reply

  10. shaxx : hehe ko buat je scheduled post. kan senang. hehe…. 😀

    Reply

  11. et : haha rimas la kalau takde hapdate. hehe ➡

    Reply

  12. aero : hehe sampai stress ek. nanti aku sajikan dengan entri jalan2 carik makan ngan cuti2 malaysia yang mengasyikkan. haha ❗

    Reply

  13. aman : hehe tak ok ke celcom ko ek ? area ko takde 3.5G kot. hehe 🙄

    Reply

  14. kita : hehe merepek ke. aisseyyyy. haha 🙂

    Reply

  15. @pp pun dilanda masalah yg sama.. x tahu nak hapdet apa.. sekarang main Facebook jer lah..

    @k@kPOKPEK’s last blog post..ANGIN SATU BADAN

    Reply

  16. Yaaa. Saya selalu menghadapi masalah itu. Bukan dalam memblogging sahaja tapi menghasilkan visual. Boleh katakan ia seperti ‘writers block’. Ia adalah perkara biasa.

    Takpa, mood pergi pasti kan kembali. Dah sihat dah demam?

    Sue Anna Joe’s last blog post..Aku salib jari-jari aku.

    Reply

  17. mmg blogger tegar… hehehe…

    buzzybug’s last blog post..hanya kamu yang saya cintai. sungguh tak tipu~

    Reply

  18. erk!? nak kata aku jiwang la tu wahaha

    betul popular ko ni zam. klu tak takkan la derang boelh stress klu ko tak update sehari apatah lagi 2 3 hari huhu.

    memang penulisan kau santai yang menarik pembaca sentiasa ingin kunjungi. bukankah ia datang dari jiwa ko sendiri.

    blog ko berjiwa seperti tersebut. klu x update sehari berhantu ekeke.

    megat’s last blog post..Bajet 2009, Kerajaan Prihatin Kepada Rakyat?

    Reply

  19. app : hehe tu la kan. kadang2 takde idea. even materials banyak. haha 🙄

    Reply

  20. sue : hehe wahhhh visual artistes ek. cool ! hehe dah sihat la sket. :mrgreen:

    Reply

  21. buzzy : hehe ko pun tegar gak kan. hehe 😐

    Reply

  22. megat : hehe bukan jiwang tapi entry dengan perasaan. aku suka tag tuh. hehe

    aku mmg suka yg santai2. dah penat kepala kat office. nak relax plak kat blog neh. hhe :$:

    Reply

  23. same here 😛

    ku E’s last blog post..join the Samsung Innov8 Run!

    Reply

  24. kue : hehe can’t attend that run. so many things happen that weekend. hehe 😕

    Reply

  25. Pingback: Krisis Anjakan Beloq | zariel.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge