Kadang-Kadang Saya Rasa Bosan Dengan Theme Yang Ada Sekarang ! Hehe :)

tetiba aku rasa cam bosan plak dengan theme yang ada sekarang

aku dah bosannn. aku dah bosaann <— ikut lirik lagu amy search (masa solo)

aku rasa aku nak kembali kepada simple theme la 2 column

haha ! camner pendapat korang.

korang suka ke theme gelap gulita neh ?

aku rasa cam nak back to basic plak

cam nak guna theme simple giler cam kubrick

or other simple theme cam K2 ke.

cuma syaratnyer theme tuh kenalah boleh support gambar width 500 pixels.

kalo tak tak cerialah blog aku neh

aku kan suka amik gambar

setiap posting kalau boleh nak kena ada gambaq. hehe

aku confuse…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 responses to “Kadang-Kadang Saya Rasa Bosan Dengan Theme Yang Ada Sekarang ! Hehe :)

  1. Pingback: negaraku.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.