Kadang-Kadang Saya Rasa Bosan Dengan Theme Yang Ada Sekarang ! Hehe :)

tetiba aku rasa cam bosan plak dengan theme yang ada sekarang

aku dah bosannn. aku dah bosaann <— ikut lirik lagu amy search (masa solo)

aku rasa aku nak kembali kepada simple theme la 2 column

haha ! camner pendapat korang.

korang suka ke theme gelap gulita neh ?

aku rasa cam nak back to basic plak

cam nak guna theme simple giler cam kubrick

or other simple theme cam K2 ke.

cuma syaratnyer theme tuh kenalah boleh support gambar width 500 pixels.

kalo tak tak cerialah blog aku neh

aku kan suka amik gambar

setiap posting kalau boleh nak kena ada gambaq. hehe

aku confuse…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 responses to “Kadang-Kadang Saya Rasa Bosan Dengan Theme Yang Ada Sekarang ! Hehe :)

  1. haha… aku opon dah mula bosan ngan theme aku..

    menteil’s last blog post..Spare Part Cinta Dia?

    Reply

  2. Pingback: negaraku.net

  3. aku pon da mulai bosan degan theme ko..hohoho

    topo’s last blog post..topo love being single…

    Reply

  4. akoo cadang ko amek theme SIMPLE PRO V2 dari BOB.MY. kena la ngan wp ko nie. theme gelap bermaksud gmbr ko xkeluar la. kurang metafora. pehhh. ape akoo ngarut nie.

    Extremist Thinker’s last blog post..Permasalahan Perempuan

    Reply

  5. kalau theme kau hanya menggunakan widget dan tidak byk customization, tukar tipa-tiap bulan pun takpe.

    azwan’s last blog post..Anwar Ibrahim, The Next Prime Minister?

    Reply

  6. masa memula blogging dulu pun sy guna k2..
    kalau knizam tuka theme..bila masuk nanti..misti sy ingt salah blog ke aper..sbb dah biasa nengok ngan theme ni..eheee..tgu lama2 baru dh biasa..

    erm..tapi kalo knizam nak amik just 2 column , ok ke ngan element skang…
    mcm tepi2 neh.. — > banyak kan .. kang pnjang sgt sampai ke bwh..
    xper ker..tpi k2 pun dah ada yy 3 column.. 🙂

    sue’s last blog post..Cool Stuff for Today

    Reply

  7. biasa klu blog yg byk bermain dgn foto, bagus background hitam. highlight pada gambar.

    theme skang ni pun dah cukup menarik!

    megat’s last blog post..Bagaimana Nak Muat Turun Video Yang Diminati

    Reply

  8. menteil : hehe semua dah kebosanan neh. haha 😳

    Reply

  9. topo : haha byk la ko. hehe 👿

    Reply

  10. et : hehe tapi theme tuh takde header la. hehe ❗

    Reply

  11. azwan : hehe tu la kan. dah banyak widget neh 😥

    Reply

  12. sue : hehe dah tukar 2 column pun. hehe :mrgreen:

    Reply

  13. megat : hehe tu la kan. tapi kadang2 putih pun cool gak ❗

    Reply

  14. lor…
    kite kdg2 cpt busan dgn bende yg ruitn kan??
    kalau dah busan, eloklaa tukar…
    kalau busan balik, tukar balik… heheh

    BaniHassim’s last blog post..Gaining New Skills…

    Reply

  15. erm…
    aku rase kalau template cerah lagi damai…
    kalau gelap gulita cam dok dlm gue lak…
    takut reader terngantuk lak bace entry… 😈

    BaniHassim’s last blog post..Gaining New Skills…

    Reply

  16. bani : hehe tu la kan. next month carik theme baru lagi la. hehe 😉

    Reply

  17. bani : aku rasa ramai yang suka cerah dan ramai gak yang suka blackout. haha 😉

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge