Kad Undangan Perkahwinan Sudah Sedia Untuk Diedarkan | Setia Indah, Setia Alam | Shah Alam, Selangor | Malaysia

Live Update: 21 Dec ’10, 7.52pm PKT PST | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

semua kad dah siap mmg banyak giler siot berlambak ni
malas la plak nak menulis satu persatu ok patah tangan
aku belum sempat scan lagi kad ni semalam hehe
wedsite ngan blog pun x sempat nak buat lagi tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Kad Undangan Perkahwinan Sudah Sedia Untuk Diedarkan | Setia Indah, Setia Alam | Shah Alam, Selangor | Malaysia

  1. yeayy… aku nak bokmak “wetsite” pleasee… eh… salah ejer ke?

    Reply

  2. sila delete komen tu.. +__+

    Reply

  3. hahahaha…………. korang ni
    nampak je

    Reply

  4. ajak kat blog pun xpe

    Reply

  5. congrats.. cantik la sampul kad tu… ada rama2.

    Apa benda yang man tu ngarut ni.. huhuuh

    Reply

  6. yeah… legit legit..

    Reply

  7. Fuhh… happening nih… tak sabar nak tunggu online version… hehehe… bila langsungnya?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge