Kad Raya & Seni Tulisan Khat Terunggul

Salah satu perkara yang aku suka pasal kad raya ni ialah seni khat jawi dia
Lawa sehhhhhhh tulisan selamat hari raya tu dalam jawi kan
Design kad pun lawa adjer kan. Hehe
Dulu2 masa sek ren agama taman melewar aku ada la jugak belajar seni tulisan khat jawi neh
Sekarang dah kekok la plak nak tulis jawi kan
Dulu2 siap masuk pertandingan lagi dowh. Merasa la berjalan2 masuk contest kat sekolah lain kan
Tapi aku mmg suka la ngan seni khat jawi neh. Mmg lawa kan

3 thoughts on “Kad Raya & Seni Tulisan Khat Terunggul

  1. salam bro..xde ke saper2 yg nk wat pojek khat?lau ada leh try email kat alamat email ambe kat atas tu..macam kat area sini ambe join kedai iklan..lau ada customer nk signboard jawi atau pape yg berkaitan khat,diorg contact amber..ambe tulis jer la..hajat hati nk bukak kedai khat sndiri tp xder modal..kahkahkah..jd, join le kedai2 advertising kat2 sini..lau ada nk jgn lupa cntact amber..-phali

    Reply

    KNizam Reply:

    phali : wahhh bagus idea ni hehe :)

    Reply

  2. luper plak nk bg email; bunggarus30@yahoo.com
    lau ada nak tempah nama atau pape sahaja email la kat amber..amber wat kat kertas, plastik..tembaga (tgk stok..nk suh ambe hntr artwork kat email pun bleh..sluruh mlaysia..salam///

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge