Kad Raya Drpd Zool Ligakampung

Haha ni la dia kad raya from blogger terkenal melaka, siapa lagi kalau bukan zool ligakampung
Tauke ikan keli dan yb cacing kita. Hehe
Tengok kad pun drpd kerajaan negeri melaka kan, hehe bangga aku kejap
Walaupun dpt lepas raya, tetap aku abadikan kat dalam entry khas blog aku. Hehe
Nanti kita belasah mee goreng basah kat din corner ya zool.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Kad Raya Drpd Zool Ligakampung

  1. I pun dapat kat raya drpd Zool + duit raya lagi tau!..ni cabaran ramadhan punya pasal la ni….klu KNO join cabaran ramadahan mesti dapat duit raya….best je mcm zaman2 sekolah…anggap je umur semua baru 13thn (yg sebenarnya semua dah 30++)… :b…

    Reply

  2. Aku baru perasan post ni..
    Huhuhuhuhuhuhu…
    tapi aku tak terkenal la.. mana ada orang kenal aku…
    gi din corner takde org pun nak belanja.. huhuhuhu

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : haha ko kan terkenal kat pejabat ko. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.