kabus pagi di mentakab

patutla aku malas gila nak bangun pagi tadi. sebab kat luar suasana dia berkabus. mungkin malam tadi hujan kat mentakab ni kan. hehehehe rasa cam malas je nak bangun nak pergi mengajar pagi ni la. dah la rasa nak demam. aku dah melantak 100plus ngan soluble malam tadi. cam xde effect je kan. hehehehe. pening dowh!

dah macam kat cameron highlands la plaks. ahaks!

actually boleh crop and buat panoramic view gambar2 kat bawah nih. tapi aku malas la sekarang plus class dah nak start neh. chegu pergi dulu lah ya 🙂





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge