Jumpa Rakan FB kat Welcome Centre

Live Update: 15 Dec ’09, 3.13pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hehe tadi masa lunch aku lepak2 la dekat setia alam welcome centre neh kan. Sekali nampak ada member fb nak jumpa
Nama dia zam foto, mmg kerja kat setia alam, partime tukhang amik gambar rasanya mamat neh kan, hehe
Aku plak tengah nak test dm3 nak pakai wireless kat sini, mmg laju giler siot internet
So zam foto, nanti lepas neh jumpa lagi bolehlah amik photo aku ngan rumah baru ok. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Jumpa Rakan FB kat Welcome Centre

  1. ahahaha.. sorry.. supposed to comment kat sini.. tapi terkomen kat entry beehon tu pulak.. anyway.. nice to meet u yesterday bro (and glad that u will be my future neighbour too).. 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    zam : haha thanks 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.