Juara Lagu TV3 Edition 80an & 90an ! Perghhh Lama Tu Beb ! Haha :)

tadi masa bloghopping terserempak dengan entry from firdee pasal juara lagu tv3 edisi 80an ngan 90an.

perghhhh nostalgia tuh beb ! hehe

mesti ramai yang tak sempat tengok juara lagu dulu2 kan. haha

jangan lupa saksikan secara live di sini.

just click je kat bawah neh ok. haha

JUARA LAGU 1986

JUARA LAGU 1988

JUARA LAGU 1989

JUARA LAGU 1990

thanks to this user for uploading the vids

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

  1. says

    ayumi : eh mana boleh. mestilah 88 paling cool sebab ada kak rammmm rammm ramlah ram! ngan baju lip lap hati tak menyala! haha :)

  2. petrus says

    walau pun byk lagu-lagu baru tetapi lagu lama tetap dikenang juga he he he!

    KNizam Reply:

    petrus : hehe tu la kan. banyak lagu everygreen dulu2 kan. hehe :)

  3. ecah says

    lagu lama2 mmang best gler…………tringat zaman aku kanak2..hahaah

    KNizam Reply:

    ecah : yep mmg best kan lagu2 lama mcm ni. hehe :)

  4. yus says

    best giler…
    teringat kt kawan2 dan awek pertama aku

    KNizam Reply:

    yus : haha sapa la aweks ko ek. hehe :)

  5. says

    lagu zaman ni memang best giler… dulu masa time sekolah siap ada buku lagu sendiri lagi… pastu mana ada macam sekarang ada kat tenet, dengar dari radio pastu salin dengan pantasnya…. best betul la masa tu….

    KNizam Reply:

    shay : hehe best giler kan layan lagu2 lama mcm ni. hehe ;)

  6. nafiesa says

    mmg pn…lagu ntah apa2 merapu…lagu dl2 wlu jiwang tp menusuk kalbu…sampi ke hati…lagu skrg masuk kehati kejap je pastu ilang….

    KNizam Reply:

    nafiesa : lagu dulu2 best giler kan hehe :)

  7. rafeah ahmad says

    Best giler……Teringat zmn persekolahan……….

    KNizam Reply:

    rafeah : pergggg nostalgia ek heheeh :)

  8. Ibrahim says

    Minta tolong ckit, lagu tu saya dengar Kat radio tapi tak tau penyanyi n Tajuk lagu…
    Lirik kurang lebih camni… Sejak perpisahan itu sudah pun aku terasa, engkau .. Tolonggg !!!!

    KNizam Reply:

    ibrahim : alamak saya pun x sure la lirik lagu tu ya :)

Leave a Reply