Juara Lagu TV3 Edition 80an & 90an ! Perghhh Lama Tu Beb ! Haha :)

tadi masa bloghopping terserempak dengan entry from firdee pasal juara lagu tv3 edisi 80an ngan 90an.

perghhhh nostalgia tuh beb ! hehe

mesti ramai yang tak sempat tengok juara lagu dulu2 kan. haha

jangan lupa saksikan secara live di sini.

just click je kat bawah neh ok. haha

JUARA LAGU 1986

JUARA LAGU 1988

JUARA LAGU 1989

JUARA LAGU 1990

thanks to this user for uploading the vids

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 responses to “Juara Lagu TV3 Edition 80an & 90an ! Perghhh Lama Tu Beb ! Haha :)

  1. paling kool ’89. sebab ada isabella. wohhooo~

    Reply

  2. ayumi : eh mana boleh. mestilah 88 paling cool sebab ada kak rammmm rammm ramlah ram! ngan baju lip lap hati tak menyala! haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. gua masih ingat lagu2 ni zaman budak2 dulu..gua smpt layan rock kapak 80&90an ni..mmg ada klass tersendiri. Namun zaman sekarang lagu2nya tidak lagi meninggalkan ksn..

    kooreen79’s last blog post..Teknik Menarik Pelawat Ke Blog Anda

    Reply

  4. koreen79 : hehe memang nostalgia dowh. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. aku paling minat rock 80an

    Reply

  6. adi : ramai peminat rock kapak sebenarnya kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. sya mmg mnt gler ngan lagu2 lme2 nie………mmg lyan ar……….

    Reply

  8. syuhadah : hehe mmg best kan. lagu2 lama la best

    Reply

  9. naper asyk tsekat je youtiub ni

    Reply

  10. cantikla bro..pandai hang…

    Reply

  11. gosip : hehe thanks ! hehe :$:

    Reply

  12. Saya minat gila lagu 80 an, tak dapat lupa kenangan waktu zaman gemilang…..

    Reply

  13. syikin : hehe semau minat lagu 80an neh. cool ! hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  14. saya teringat masa saya dulu-dulu

    Reply

    KNizam Reply:

    petrus : hehe nostalgia kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  15. walau pun byk lagu-lagu baru tetapi lagu lama tetap dikenang juga he he he!

    Reply

    KNizam Reply:

    petrus : hehe tu la kan. banyak lagu everygreen dulu2 kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  16. lagu lama2 mmang best gler…………tringat zaman aku kanak2..hahaah

    Reply

    KNizam Reply:

    ecah : yep mmg best kan lagu2 lama mcm ni. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  17. best giler…
    teringat kt kawan2 dan awek pertama aku

    Reply

    KNizam Reply:

    yus : haha sapa la aweks ko ek. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  18. lagu zaman ni memang best giler… dulu masa time sekolah siap ada buku lagu sendiri lagi… pastu mana ada macam sekarang ada kat tenet, dengar dari radio pastu salin dengan pantasnya…. best betul la masa tu….

    Reply

    KNizam Reply:

    shay : hehe best giler kan layan lagu2 lama mcm ni. hehe ๐Ÿ˜‰

    Reply

  19. mmg pn…lagu ntah apa2 merapu…lagu dl2 wlu jiwang tp menusuk kalbu…sampi ke hati…lagu skrg masuk kehati kejap je pastu ilang….

    Reply

    KNizam Reply:

    nafiesa : lagu dulu2 best giler kan hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  20. rafeah ahmad

    Best giler……Teringat zmn persekolahan……….

    Reply

    KNizam Reply:

    rafeah : pergggg nostalgia ek heheeh ๐Ÿ™‚

    Reply

  21. Minta tolong ckit, lagu tu saya dengar Kat radio tapi tak tau penyanyi n Tajuk lagu…
    Lirik kurang lebih camni… Sejak perpisahan itu sudah pun aku terasa, engkau .. Tolonggg !!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    ibrahim : alamak saya pun x sure la lirik lagu tu ya ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge