Juara Lagu TV3 Edition 80an & 90an ! Perghhh Lama Tu Beb ! Haha :)

tadi masa bloghopping terserempak dengan entry from firdee pasal juara lagu tv3 edisi 80an ngan 90an.

perghhhh nostalgia tuh beb ! hehe

mesti ramai yang tak sempat tengok juara lagu dulu2 kan. haha

jangan lupa saksikan secara live di sini.

just click je kat bawah neh ok. haha

JUARA LAGU 1986

JUARA LAGU 1988

JUARA LAGU 1989

JUARA LAGU 1990

thanks to this user for uploading the vids

29 thoughts on “Juara Lagu TV3 Edition 80an & 90an ! Perghhh Lama Tu Beb ! Haha :)

  1. walau pun byk lagu-lagu baru tetapi lagu lama tetap dikenang juga he he he!

    Reply

    KNizam Reply:

    petrus : hehe tu la kan. banyak lagu everygreen dulu2 kan. hehe :)

    Reply

  2. lagu lama2 mmang best gler…………tringat zaman aku kanak2..hahaah

    Reply

    KNizam Reply:

    ecah : yep mmg best kan lagu2 lama mcm ni. hehe :)

    Reply

  3. lagu zaman ni memang best giler… dulu masa time sekolah siap ada buku lagu sendiri lagi… pastu mana ada macam sekarang ada kat tenet, dengar dari radio pastu salin dengan pantasnya…. best betul la masa tu….

    Reply

    KNizam Reply:

    shay : hehe best giler kan layan lagu2 lama mcm ni. hehe ;)

    Reply

  4. mmg pn…lagu ntah apa2 merapu…lagu dl2 wlu jiwang tp menusuk kalbu…sampi ke hati…lagu skrg masuk kehati kejap je pastu ilang….

    Reply

    KNizam Reply:

    nafiesa : lagu dulu2 best giler kan hehe :)

    Reply

  5. Minta tolong ckit, lagu tu saya dengar Kat radio tapi tak tau penyanyi n Tajuk lagu…
    Lirik kurang lebih camni… Sejak perpisahan itu sudah pun aku terasa, engkau .. Tolonggg !!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    ibrahim : alamak saya pun x sure la lirik lagu tu ya :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge