joomla! malaysia + joomla! fitted cap ?

dah lama dah aku pakai joomla! neh.

komuniti joomla! malaysia pun aku selalu join. 🙂

Joomla! is an award-winning Content Management System (CMS) that will help you build websites and other powerful online applications. Best of all, Joomla! is an open source solution that is freely available to everybody.

memang cool and senang je nak guna kalau nak buat website. aku tak guna la untuk buat personal website.

just guna untuk buat erp system website yang aku support. memang cool. senang je.

sapa2 takdak basic html, xml etc etc boleh guna joomla!.

cuma kena rajin surf and learn adjer lah kan.

tapi kalau aku nak ada domain sendiri nanti aku nak pakai wordpress je la

memang cool kan wordpress neh. heheheheeh Joomla!

kalau nak official site okeylah kot.

cun gak la fittedcap Joomla! neh. sure cool kalau dapat satu kan. hahahahah

sapa mau beli ? boleh click sini la 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge