Jom Tengok Safety Video & Iklan Air Asia !

heheh tengah2 aku bloghop semalam ternampak plak video pasal safety neh

layan kan je lah ok. hehe 🙂

biasa kalau kita tengok safety video mcm bosan je kan

kali neh mcm adalah creative element sket kan. hehe 🙂

nampak menarik dah best je kalau nak layan kan

yang ni plak iklan air sia yang best gak la

aku x perasan plak bila masa nyer yang iklan kat bawah neh keluar kan

hehe cool gak la iklan neh dowh !

hehe seksi dowh. bulan2 puasa plak neh kan. hehe 🙂

untung plak budak tuh kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Jom Tengok Safety Video & Iklan Air Asia !

  1. ko taknak upload safety video air new zealand?

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : haha yang tuh aku dload ke laptop je la. hehe 🙂

    Reply

  2. aku paling suka iklan air asia tu.. hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    adry : hehe iklan tuh cool je kan. budak tuh mmg pandai berlakon la. hehe 🙂

    Reply

  3. tapi biasanya kalau dlm flt most pax jarang nak dengar…siap tido pun adee

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : haha aku pun jarang dengar. biasa siap2 nak tido adjer. hehe 🙂

    Reply

  4. yg last tu, kool! teringat masa kecil aku sebagai anak angkat MAS 😉

    nasib baik aku masuk blog ko malam (ha3).

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : haha ko anak angkat. ceritalah sket. apa yang ko dapat ek. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.