Jom Tengok Muzik-Muzik TV3 Masa Tahun 1986 ! Hehe :)

adoyai mmg nak gelak la aku tengok muzik2 tahun 86 neh

sungguh nostalgia lah. hehe πŸ™‚

memang cool siot fesyen dulu2 kan

seb baik la zaman tuh belum zaman digital lagi kan. hehe πŸ™‚

layan je beb !

p/s – terima kasih tak terhingga (nak nangis ni. haha) pada tukang upload kat youtube. hehe πŸ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 responses to “Jom Tengok Muzik-Muzik TV3 Masa Tahun 1986 ! Hehe :)

  1. Hahaha, gue baru 6 bulan tu! September 86′ – Mac 86′ pheww

    Reply

    KNizam Reply:

    myfreak : lu belum tiup linin hariadi setahun lagi kan. hehe πŸ™‚

    Reply

    myfr3ak Reply:

    ahaha, tau takpa..tapi seyes la, macam yang si ida cakap la.. dulu zaman rock, rock abes kn? Hahahaha,

    Reply

    KNizam Reply:

    myfreak : haha zaman rock kapak giler. seluar ketat maut πŸ™‚

    Reply

  2. gua minat dato shakes hahahha rambut dia macho woo time tu

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : haha masa tuh fesyen ramos ke depan kan. hehe πŸ™‚

    Reply

    twenty-six Reply:

    siyes macho aku dari dulu tingin nak buat stail gitu hahaha

    muzik-muzik masa tu serupa macam dialog tv pendidikan kah kah

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : haha ko buat je sekarang. haha πŸ™‚ aku siap gelak nak nangis masa tengok tadi. haha πŸ™‚

    Reply

    aidilx Reply:

    kejam tol stetment ni..wakakakakaka.xleh tahan aku wei.. memang dialog tv pendidikan..

    86? aku dah darjah 6..

    Reply

    KNizam Reply:

    aidilx : ko kira amik penilaian darjah 5 la kan. hehe sempat lagi nengok muzik2 hehe πŸ™‚

    Reply

  3. hahaha… penat aku gelak weii….

    Reply

    KNizam Reply:

    adry : hehe tu la kan. aku gelak giler tadi. hehe πŸ™‚

    Reply

  4. “zainal kenapa lagu2 skrg ni bnyak bertemakan cinta ye?”

    wakakakaka..
    pelik smacam je si ida nerina jd pngacara..

    cam kaku pon ade..

    wahahahhaaa…

    memang old skool…

    Reply

    KNizam Reply:

    zelo : haha sungguh skema skrip kan. kayu giler. haha πŸ™‚

    Reply

  5. wow…. aku tak de pun masa ni

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : ko kita tengah in the making la kot. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. Gile skema baca skrip.

    Reply

    KNizam Reply:

    inertz : hehe masa tuh kira paling vogue la kot. haha πŸ™‚

    Reply

  7. huhuhu…gue baru 4 tahun…memang skema je cara pengacara dulu…kalo x silap ni fes taim si ida nerina keluar tv…tgk gaya pon kaku je…klaka =)

    Reply

    KNizam Reply:

    firdee : yep penampilan awal. sungguh skema kan. haha πŸ™‚

    Reply

  8. AJL 86 pun perlu ditgk..x bleh blah tol fesyen.lama tak tgk mikrofon ngan tali sepanjang bermeter2 tu..akakakaka..

    Reply

    KNizam Reply:

    aidilx : hehe betul. fran selamba je pakai baju kurung. boleh menang gak kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  9. Best la blog ni… saya antara peminat awak… hampir setiap hari lawat.. tahniah.. πŸ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    zalora : terima kasih ya πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge