Jom Tengok Latest Film Trailers kat You!Tube

hari tuh sapa ntah tanya aku mana aku dapat latest2 trailer yg best2 kat internet

aiyaaaaa hehe. google je dah boleh dapat woooo

kadang2 aku check kat website apple.

ada banyak trailer yang best2 kat sana ok

tapi semenjak itunes aku bermasalah, aku check it out kat you!tube adjer. hehe 🙂

korang boleh click kat sini ok

banyak wooooooo movie2 yang best2 kat sana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Jom Tengok Latest Film Trailers kat You!Tube

  1. bro tq kongsi informasi ni…tak payahlah nak buat search…

    Reply

    KNizam Reply:

    denaihati : hehe service percuma drpd youtube je sebenarnya kan. hehe 🙂

    Reply

  2. movie melayu ade x?

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : hehe x surelah plak. kena submit la kot. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge